Roccat Kone podešavanje

poruka: 5
|
čitano: 1.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Roccat Kone podešavanje

kupio sam miš Roccat Kone i imam mali problem da ga podesim na iste postavke koje sam imao na g5(dpi,sensitvity itd)

Igram jednu jedinu igru Battlefield 2142 (Starcraft ne računam)

nikako ga ne mogu podesiti da imam isti osjećaj kao sa g5 kao da mi pri brzim pokretima uspori (kad potegnem nož) Lool

Naglo se okrenem a miš sporije reagira .Pri samoj igri djeluje sve u redu ali pri više brzih pokreta izgubi brzinu

može neka pomoć (ne kužim se u te dpi i sl.  koliko treba i kada )

MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN , CPU AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2 , ASUS EN8800GTS TOP ,2 X DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit , Ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Roccat Kone podešavanje
toshak kaže...

kupio sam miš Roccat Kone i imam mali problem da ga podesim na iste postavke koje sam imao na g5(dpi,sensitvity itd)

Igram jednu jedinu igru Battlefield 2142 (Starcraft ne računam)

nikako ga ne mogu podesiti da imam isti osjećaj kao sa g5 kao da mi pri brzim pokretima uspori (kad potegnem nož) Lool

Naglo se okrenem a miš sporije reagira .Pri samoj igri djeluje sve u redu ali pri više brzih pokreta izgubi brzinu

može neka pomoć (ne kužim se u te dpi i sl.  koliko treba i kada )

nema tu određenog broja ti si to sam slozi kako tebi pase

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan

probaj povećati ubrzanje pointera, ako možeš mjenjati akceleraciju i smanji DPI level,

a zašto si kupio takav miš ako se ne kužiš "u te DPI" ? :)

17 godina
neaktivan

Eee da sam samo kupio miš takav , nego me opčenito j..e tehnika i novotarije .Znam da mi ne treba ali to je jače od mene.Probat ću ovo sa poinerom.Hvala

MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN , CPU AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2 , ASUS EN8800GTS TOP ,2 X DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit , Ch
15 godina
neaktivan

nije žvaka za seljaka

teško ćeš ga moći uštimati na isti osječaj igranja, jer su to 2 skroz različita miša.

možda si jednostavno stavio na preveliku osjetljivost, pa ti se ruka od brzine jednostavno pogubi (ne možeš pohvatat gdje je šta, a ruka sama leta lijevo-desno, gore-dole)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice