Roccat Kone (+)

poruka: 6
|
čitano: 3.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Roccat Kone (+)

Nedavno sam "listao" Roccatove stranice u potrazi za driverima za svoj Kone v2 (koji bez njih ne radi...) i naišao sam na novi proizvod odnosno upgradeani Kone po imenu Kone(+)... izlazi u 10. mjesecu a navodno će imati 6000 DPI, bolji laser i upgreadani TCU odnosno TDCU.

Preporučena cijena je oko 600kn (znači kod nas 900!).

LINK

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 23:10 (Viziman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Roccat Kone (+)

Ima li netko komentara?

16 godina
Roccat Kone (+)

ne...

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Roccat Kone (+)

dosta se govori o tom misu...koliko sam ja cuo kone v2 je vise za FPS igre,a Kone+ je navodno bolji za multiplay kao mmorpg npr WoW jer ima vise tipaka i macro se mogu namjestit...sto se tice dpi ljudsko oko vidi oko 1800dpi tako da vise nije potrebno! ispravite me ako sam nesto lose napisao

0 0 hvala 0
15 godina
LuxZoRRR kaže...

dosta se govori o tom misu...koliko sam ja cuo kone v2 je vise za FPS igre,a Kone+ je navodno bolji za multiplay kao mmorpg npr WoW jer ima vise tipaka i macro se mogu namjestit...sto se tice dpi ljudsko oko vidi oko 1800dpi tako da vise nije potrebno! ispravite me ako sam nesto lose napisao

Da

I jos ti ovisi na kojoj rezi igras

ako igras 1240x1020 dovoljno ti je 1800 dpi (nepotrebno je vise)

a ako igras na 1920x1120 e onda ides na vise dpi

16 godina
neaktivan

Evo, kontaktirao sam feniks i kaze da nemaju nikakvih saznanja, i da nazovem ponovo za 2 tjedna, tako da cemo cekat najmanje 3 tjedna jos...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice