hy svima!
Evo kao sto sam i obecao napraviti "recenziju" Madcats-ovog misonju modela R.A.T. 3 u white izvedbi...
evo gore link na njihovu stranicu pa ko zeli nek cita!
Inace ovaj proizvođac je popularan kao i svi ostali renomirani proizvodadi miseva, no kod nas bas i ne samo iz jednog jedinog razloga: a to je nedostupnost doticnog u nasim trgovinama( nazalost moguce ga je naruciti samo u ex.digitalu)
Ono po cemu se ovaj mis oduvijek izdvajao i oduzimao dah je njegov zaista nenadmasan dizajn, kroz moje ruke je proslo poprilicno miseva od najeftinijih pa do najskupljih i svakakvih kombinacija istih no nikad taj mad catzov r.a.t.!
Pa rekao sam sebi, nakon zadnjeg steelseriesa Kane sad je stvarno krajnje vrijeme da isprobam i to, i evo mis nakon narudbe stize nakon 11dana:)
Mis dolazi u jako kvalitetnoj kutiji s pjenastom zastitom i par papirnih informacija o istom itd. nis specijalno
- opticki senzor od 3500 dpi - 4 dpi postavke i 2 gumba(+,-) za povecanje i smanjivanje istih
- 3 prograbilne tipke
- 3 Moda Profila
- 20G max akceleracija
- Polling Rate - Dynamic up to 1000Hz
- Tracking Speed - Up to 1.5m/sec
- Gold (pozlaceni) usb konektor
- Pletenasti usb kabal
-------------------------------
Ajmo na onaj ljepsi dio:
Inace dok sam po netu trazio specifikacije i recenzije ovog osnovnog misa r.a.t 3 nisam nigdje naisao da je ovaj mis moguce rastaviti tj prilagoditi jer sam mislio da je to rezervirano za jace modele i vrag mi nije dao mira, nekako mi je previse sarafa imao na sebi morao sam ja to rastaviti!
i vidi cuda mis dao i malo "modati" na sto sam se jako iznenadio!
Desna stranica se da skroz maknuti za one kojima je mis malo pre sirok (kao meni)
Ajmo malo i o gejmingu s R.A.T.3:
inace sam jako alergican na bilo kakve smetnje bilo softwerske, ergonomicne ma sve sto vam padne na pamet!
jedan sam od onih kojima je u gamingu mis najvaznija stvar i ovom misu stvarno mi je bilo tesko naci neku manu
isprobao sam razne high- end miseve od razora, logitecha, steelseriesa i dijele ih zaista samo sitnice kako kome pašu!
tokom igranja Starcrafta 2, bf3, bf4, i 20-tak raznih AAA naslova nisam primjetio nikakvih musica u radu kao i na ove gore top proizvodace jer ovaj review je cisto prezentacijski da priblizim ovaj mis hrvatskim "pc userima" da ako su ikad sanjali o ovom misu da si ga naruce jer je zaista vrhunski!
evo jos par slikica, ako vas jos sta zanima pitajte! eto toliko o ovom dizajnerskom cudu znam da jos fali dosta stvari no zurim da vamo pokazem sve ovo, najte zamjeriti
!LP

ovaj dolje drzac za palac! neznam kako sam zivio 15godina bez toga! nesto fenomenalno jer sam od onih koji vuku ruku po podlosci!
||| Core™ inside |||