Razor vs Roccat

poruka: 16
|
čitano: 3.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Pozdrav svima, trebao bih pomoć. Biram između ova dva miša! Pišite slobodno što biste vi uzeli i zašto, koji je bolji?
Roccat Kone+ 6000DPI ili Razer Mamba Wireless 5600DPI. Puno hvala svima :)

0 0 hvala 0
15 godina
Razor vs Roccat

Nije razor nego razer -.-

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

roccat kone+

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Bolji je onaj koji ti bolje leži u ruci. Oba miša imaju vrhunske performanse tako da je glupo uopće govoriti koji je bolji (mada mamba navodno ima određenih problema sa kvalitetom). Najbolje ti je ako ikako možeš isprobati pa vidi sam. A te bijesne DPI brojke ne znače apsolutno ništa u praksi - i da si najzahtjevniji korisnik 2000 dpi je dosta i previše, a kamoli 5000+ dpi.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Šta ti nije žao dat tolko para samo za miš? (tvoje pare tvoja stvar, al meni bi bilo žao)

Za cijenu jedne mambe ili konea +, možeš kupiti vrhunskog miša i tipkovnicu, a ne samo miša koji još uz to ima dosta problema (mamba).

A ako baš hoćeš dat tolke pare zaboravi te miševe, jer R.A.T. 7 ti je daleko bolji izbor, naravno samo ako ti leži u ruci. Ja se recimo nisam mogao naviknuti na njega. Miš od 700 kn mora nuditi jako puno, a nećeš naći miša koji nudi više od RAT-a.

Ako bi išao na neku soluciju od oko 400, 500 kn moja prva preporuka ti je Razer Deathadder. Koristim ga već, hm, 4, 5 godina otprilike (stari i novi model) i prezadovoljan sam. Objektivno i on je preskup za ono što nudi, ali preciznošću, kvalitetom, izdržljivošću i (meni) osjećajem u ruci je definivno jedan od najboljih miševa. Logitech G9X ili G500 su ti isto dobar izbor, ja ih osobno ne volim, ali kvaliteta je neupitna.

Od još jeftinijih (200-300 kn) sa Lgitech MX518 i Prestigio PMSG1 ne možeš fulati.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 8:53 (Vash).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Razor vs Roccat

Ovako,Roccat Kone+ odlican mis,al ja ga nebih uzeo , nez sto al nebih.

Razer Mamba,masina od misa.

Jos ako nadjes Mambu sa 4G laserskim senzorom i 6400dpi bez razmisljanja uzmi nju.

Preporuka; Logitech G700

edit; 6400dpi sam napisao kao detalj misa.

i fino sam stavio sta mu preporucujem

Intel Core i7 2600K @ 3.4GHz | Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 | ASUS nVIDIA GeForce GTX580 | WD Caviar Black 2TB 7k SATA600 | 6GB DDR3 2000MHz "Kingston HyperX" | Samsung S
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 23:26 (BR1cK).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Razor vs Roccat
BR1cK kaže...

Jos ako nadjes Mambu sa 4G laserskim senzorom i 6400dpi bez razmisljanja uzmi nju.

Preporuka; Logitech G700

ja imam g700 i jako je dobar imao sam roccat kone i razer deathadder, g700 je kvalitetniji i bolje mi lezi u ruci...

i neznam sta ce mu 6400dpi ? da prica po kvartu kako ima mis od 6400dpi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 22:53 (#GaMerr).
15 godina
Razor vs Roccat

Osobno ako ti se svida mamba moj savjet ti je uzmi Deathaddera 3500Dpi.

3500Dpi ti je vise nego dosta sve vise je nepotrebo,Deathadder je tipicna mamba sa žicom isto leži u ruci.

Osobno na tvom mjestu bi si uzeo Deathaddera cime bi ustedio hrpu novca ako se ne varam 500-600kn.

Slobodno stisnes Hvala :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
#GaMerr kaže...
BR1cK kaže...

Preporuka; Logitech G700

ja imam g700 i jako je dobar imao sam roccat kone i razer deathadder, g700 je kvalitetniji i bolje mi lezi u ruci...

i neznam sta ce mu 6400dpi ? da prica po kvartu kako ima mis od 6400dpi?

Nemozes usporedivat Logitech sa Razerom.

Logitech sam po sebi proizvodi krupne miseve, razer je prica za sebe to su osjetljiviji misevi na udarce ( tanji,labaviji) tzv. fini misevi i vrijede svake kune ako ces ih koristit i odrzavat kako spada.

A to da na Deathadderu ima nekvalitetnijeg materijala nego na mom Imperatoru to je istina.

Slobodno stisnes Hvala :)
14 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

U zadnje vrijeme dosta sam negativnih komentara procitao o Deathadderu(kojeg sam imao na umu da uzmem,ali eto...odustao sam ;) ) ,bilo neki dan 2-3 teme o DA problemu 1. problem skrol 2. problem klik 3. problem onaj oklop mu spao ne znam ni sam kako haha :D ali eto...i kazu da je mis veliki i da ti je bolje za te pare uzeti Logitech(nisam ni ja htio logitech do nedavno i onda kad sam cuo da su to kvalitetni misevi ...) :) Probaj ici na Logitech, SS izbjegaji u misevima...ostalo je ok(podloga,slusalice tastatura) :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 18:14 (amsal).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
amsal kaže...

U zadnje vrijeme dosta sam negativnih komentara procitao o Deathadderu(kojeg sam imao na umu da uzmem,ali eto...odustao sam ;) ) ,bila neki dan 2-3 teme o DA problemu 1. problem skrol 2. problem klik 3. problem onaj oklop mu spao ne znam ni sam kako haha :D ali eto...i kazu da je mis veliki i da ti je bolje za te pare uzeti Logitech(nisam ni ja htio logitech do nedavno i onda kad sam cuo da su to kvalitetni misevi ...) :) Probaj ici na Logitech, SS izbjegaji u misevima...ostalo je ok(podloga,slusalice tastatura) :)

Vjerujes onim ljudima sa gamers.ba? Nemoj.

Imam Deathadder-a vec 3 godine, nema niti jednog problema, uz to -scroll je najbolji dio misa.

Ipak, naravno da mi je zao sto sam dao tolike novce na mis.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
14 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Puno hvala svima, trenutno koristim Logitech MX5500 Revolution set, i mogu reći da miš nevrijedi ni 5%, toliko je težak i neprecizan da već boli ruka, pogotovo kada crtam u Solidworksu ili Pro/E, naravno da se i igram.....treba mi lagani precizni miš, nije biz izgled niti lampice niti ništa, samo da radi svoje!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Ako je netko zainteresiran za kupnju tog seta...neka se javi pm.....samo ukratko kupljeno prije 2 mjeseca u linksu ima i garanciju....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Čitajuči forume i testove, pročitao sam da Razer-ovi miševi imaju dosta tehničkih problema dok Roccat-ovi miševi su dosta nekvalitetni? Ima ko kakva saznanja o tome? Mogu reći da ovi R.A.T miševi odlično izgledaju, samo kako pašu u ruku...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

Ovisi koji razer miševi.

Imao sam starog Deathaddera 1800dpi i novog sa 3500 dpi. Starog sam imao 4 godine, sad ga moj frend koristi već godinu dana i miš je kao nov, a fakat ga nisam štedio. Navlačio sam ga okolo u ruksaku sa laptopom, izvlačio iz torbe za žicu, lupao s njim u stol) i koristio ga barem 8 sati na dan svaki dan. Miš radi bez greške i nema nikakvih problema.

Novog koristim godinu dana i isto nemam apsolutno nikakvih zamjerki.

Ovo što si pisao za probleme sa scrollom itd. to su sve problemi po kojima je Mamba poznata, a ne Deathadder.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razor vs Roccat

ja imam roccat kone +  bit će godinu dana skoro -- nikakvih problema.

to je ogroman miš, ima dvostruke funkcije svih tipki, ima neki TCU koji prije korištenja miša snima površinu podloge pa kao tu nešto kalkulira oko tvojih poteza u igri,,

inače to je siemensov laser koji ne znam koliko je bolji od razerovog. uz kone+ ide i dobar driver i software tako da meni je ok. imao sam prije lachesis koji mi je bolje ležao u ruci, ali to je stvar navike sve. i nikako nemoj uspoređivati roccat kone i roccat kone + ,, to su dva različita miša.

nego jel netko zna jel se isplati u softwareu miša kod postavki podešavat x i y osi

No weapon can kill PRIDE
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 9:21 (ZNG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice