Razer Vespula

poruka: 36
|
čitano: 5.955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Razer Vespula

Kiddie War FTW!

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Razer Vespula

sta sad ti opet trollas? ako imas nesto za napisati onda napisi a ako ne, odje8i (mulac jedan bezobrazni)

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer Vespula

Ja osobno nevolim svijetlece miseve... doma imam cijeli copor MX i VX revolutiona... prezadovoljan sam...

@Logi - meni niti jedan mis nije sjeo u ruku kao sto mi je sjeo MX Rev... VX je super, al to je ipak pacov za lap.

@Skank - kuzim da si ljut i razocaran... ali malo kulture nije naodmet...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 14:50 (tnakir).

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Razer Vespula

u pravu si, post uredivat necu. troll je troll - kulturno ponasanje nije iskazao pa ga ni ne moze ocekivat nazad.

sto se tice razera, razocarao sam se cim sam ga prvi put primio u ruke tako da me ova novija ostecenja zapravo i ne pogadaju toliko..

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razer Vespula
tnakir kaže...

Ja osobno nevolim svijetlece miseve... doma imam cijeli copor MX i VX revolutiona... prezadovoljan sam...

@Logi - meni niti jedan mis nije sjeo u ruku kao sto mi je sjeo MX Rev... VX je super, al to je ipak pacov za lap.

Meni smeta tockic sa strane. Jedino mi je koristan u premiere al mi je zato sjeo MX1100. Bas za moju ruku.

15 godina
neaktivan
RE: Razer Vespula
meni deathadder sluzi vec dugo, odlican i lijep mis, al mi je cudno da mi je jedan takav mis slican jednom logitechovom starom 6 god. naravno govoreci u igrama, al opet razer je svoja klasa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice