Razer Vespula

poruka: 36
|
čitano: 5.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Razer Vespula
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Razer Vespula

..baš sam to danas gledao... ajme, moram si to nabavit...

0 0 hvala 0
17 godina
Razer Vespula

Ima toga kod nas? Fora izgleda.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer Vespula

Da. To kupujem vjerojatno u kombinaciji sa Mambom za par tjedana.

Mislio sam Exact mat sa restingom ali ovo izgleda puno bolje.

Cini se da jos nema u Hrv al ce valjda za mjesec dana doc.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Razer Vespula
Psiho246 kaže...

Da. To kupujem vjerojatno u kombinaciji sa Mambom za par tjedana.

Mislio sam Exact mat sa restingom ali ovo izgleda puno bolje.

Cini se da jos nema u Hrv al ce valjda za mjesec dana doc.

Zavidim ti.

Mogu li ti biti prijatelj?

16 godina
neaktivan
Razer Vespula

Stigla i meni obavjest.Kaže 35$,da je bar ta cijena kod nas,uzeo bi odmah i zamjenio ovaj hp...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Razer Vespula

zaj38at ces se s mambom ali kad si vec zapeo...

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Razer Vespula

Isti kao moj DeathAdder, jedino što moj ne "cvili" kada se scrolla... Inače me to ne smeta, tako i tako nikad nije tišina kad sam za kompom pa se ne obazirem na to.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Se i tebi to desava?

Cuo sam da se ta greska ispravila u novijim posiljkama Mambe.

Hebiga, ja hocu izvrstan bezicni mis a ovo je sigurno najbolji bezicni.

Svidja mi se sto se moze puniti i koristiti u isto vrijeme.

Joj neznam vise ni sam.

Ne zelim se shebat al stvarno mi se svida. :P

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
skank666 kaže...

Se i tebi to desava?

Joj neznam vise ni sam.

Ma vjerovatno neces, kupi sta hoces.

16 godina
odjavljen

prije je dosta skripalo ali evo nakon 4 mjeseca koristenja skripi "samo" kad malo brze okreces kotacic! uzmi si cyborga rade, ja ocu kad ovoga prodam ako ga prodam.

JESUS SAVES!!!
16 godina
odjavljen
Razer Vespula

evo jos jedna divna stvar s ovim odlicnim, nimalo preskupim i precijenjenim misom. jucer sam skuzio su se pocele odlijepljivati neke gume koje ima sa strane,(nakon 5 mj koristenja i to ne bas intezivnog)

pa moja preporuka svima : kupujte razer, najbolji su (je8em njih i njihove hrcke)

i solve my problems with the gun
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
skank666 kaže...

evo jos jedna divna stvar s ovim odlicnim, nimalo preskupim i precijenjenim misom. jucer sam skuzio su se pocele odlijepljivati neke gume koje ima sa strane,(nakon 5 mj koristenja i to ne bas intezivnog)

pa moja preporuka svima : kupujte razer, najbolji su (je8em njih i njihove hrcke)

Nije zvaka za...

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
skank666 kaže...

Se i tebi to desava?

Joj neznam vise ni sam.

Otkad se ti palis na sminku ;)

Da neces i iphone kupiti ;)

Kupi si neki logi i uzivaj. Ovo je za kur...e ;)

17 godina
logic kaže...
Psiho246 kaže...
skank666 kaže...

Se i tebi to desava?

Joj neznam vise ni sam.

Otkad se ti palis na sminku ;)

Da neces i iphone kupiti ;)

Kupi si neki logi i uzivaj. Ovo je za kur...e ;)

Ja kad se "sminkam" i priznam da se sminkam. :P

Ne pokusavam zamaskirati to i reci da je mamba najbolji i najkvalitetniji mis kad to najvjerojatnije nije.

Ja sam 100% uvjeren da je MX revolution bolji i kvalitetniji od mambe ali cu si vjerojatno piknuti mambu jer mi se dizajn svida i pasat ce mi uz tipkovnicu.

Ruku na srce, vecina komponenta u mome PCu mi isto nije trebala. Kupio sam ih za gust. :P

Prijasnji PC mi je isto mogao Crysis na high. :P

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Nemoj meni govoriti ;)

Bruka para sam dao na periferiju ;)

Kao sto znas imam 4 (cetiri) vrhunska misa a samo dvje ruke ;)

A sto se tice MX revolutiona meni nesto niej legao. Smeta mi onaj tockic sa strane. MX1100 mi je puno bolji. Ali zato mi je legao VX revolution. Nema bolje misa za laptopove. (imam 2 nek se nadje ;))

16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Nije zvaka za...

molim te da mi objasnis, meni kao jednoj priprostoj seljacini, sto tvoj post zapravo znaci!!?? da se mamba ne raspada sminkerima nego samo nama agrosexualcima (evo vidis znam jos jednu "gradsku" rijec za seljacinu)!? fcktrd!!

najbolji su mi ovi fanboji!! shvati da ako nesto ne valja onda ne valja...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 22:09 (skank666).
17 godina
neaktivan

Samo da ti kazem da se svadjas sa djetetom ;)

16 godina
protjeran
logic kaže...

Imam Razera, bez greske, ni jedan kvar.

17 godina
skank666 kaže...
Mentalist kaže...

Nije zvaka za...

molim te da mi objasnis, meni kao jednoj priprostoj seljacini, sto tvoj post zapravo znaci!!?? da se mamba ne raspada sminkerima nego samo nama agrosexualcima (evo vidis znam jos jednu "gradsku" rijec za seljacinu)!? fcktrd!!

najbolji su mi ovi fanboji!! shvati da ako nesto ne valja onda ne valja...

Kaj ti se raspada mamba?

Kaj ti se desilo, daj ispricaj u detalje ako ti se da.

Zanima me, hebiga necu valda pljunut 1k kuna za mis koji ce mi se raspast.

Imam Logitech od 250 kuna i traje mi vec 4-5 godina i nema ogrebotinu i uopce nije izlizan. Ko nov.

Tesko mi je vjerovat da se mis od 1k kuna raspada, al ako ti se to zbilja dogada, sigurno je istina.

- Psiho246
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
logic kaže...

i sad ti imas razera i sad je to najbolji mis koji postoji jer ga ti imas!! sto ti mislis da lazem ili sto... uopce mi nisi jasan sa tim tvojim nedorecenim stavom... TD mi ni najmanje ne smetaju ali ti si ga dao jer mi se mis raspada. to dovoljo govori o tome koliki si fanboy. to sto si dijete mi nimalo ne smeta, boze moj, mlad si naucit ces stvari jos u zivotu ali ne mozes razmisljat da ako ti nesto imas da je to najbolje jer, zamisli, neki imaju ruzna iskustva sa istom tom stvari koju ti imas i tu nastaje problem kod tebe. znaci, ne prihvacanje tude kritike. i to ne na svoj racun nego na racun neke stvari, ej to je stvar nije te razer odgojio ili dao jesti i krov nad glavom...

Psiho246 kaže...
Kaj ti se raspada mamba?

Imam Logitech od 250 kuna i traje mi vec 4-5 godina i nema ogrebotinu i uopce nije izlizan. Ko nov.

Tesko mi je vjerovat da se mis od 1k kuna raspada, al ako ti se to zbilja dogada, sigurno je istina.

pa lijepo uz skvicanje se jos pocela odlijepljivat neki komad gume koji ima sa svake strane, zasada je na samo jednoj stani ali... pitanje vremena je kad ce, vjerovatno, pocet i druga strana odje8avat! nije veliki problem ali ej za misa od 1k kuna to se jednostavno nebi smjelo dogadat. 

i kao sto sam prije govorio da mi je mis na prvu djelovao nekvalitetno ispalo je da sam u pravu. ako si vec toliko zapeo za razera ja ti dam svoga a ti meni roccat cyborg zicnog. ima jos garanciju i ocuvan je, sa moje strane! a sa strane proizvodaca, hm...

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Mentalist kaže...
logic kaže...

i sad ti imas razera i sad je to najbolji mis koji postoji jer ga ti imas!! sto ti mislis da lazem ili sto... uopce mi nisi jasan sa tim tvojim nedorecenim stavom... TD mi ni najmanje ne smetaju ali ti si ga dao jer mi se mis raspada. to dovoljo govori o tome koliki si fanboy. to sto si dijete mi nimalo ne smeta, boze moj, mlad si naucit ces stvari jos u zivotu ali ne mozes razmisljat da ako ti nesto imas da je to najbolje jer, zamisli, neki imaju ruzna iskustva sa istom tom stvari koju ti imas i tu nastaje problem kod tebe. znaci, ne prihvacanje tude kritike. i to ne na svoj racun nego na racun neke stvari, ej to je stvar nije te razer odgojio ili dao jesti i krov nad glavom...

Psiho246 kaže...
Kaj ti se raspada mamba?

pa lijepo uz skvicanje se jos pocela odlijepljivat neki komad gume koji ima sa svake strane, zasada je na samo jednoj stani ali... pitanje vremena je kad ce, vjerovatno, pocet i druga strana odje8avat! nije veliki problem ali ej za misa od 1k kuna to se jednostavno nebi smjelo dogadat. 

i kao sto sam prije govorio da mi je mis na prvu djelovao nekvalitetno ispalo je da sam u pravu. ako si vec toliko zapeo za razera ja ti dam svoga a ti meni roccat cyborg zicnog. ima jos garanciju i ocuvan je, sa moje strane! a sa strane proizvodaca, hm...

Sve vie cijenim logitech kad citam ovo. Sminka i poslije se j..i sa njim. Kod logija kad se to desi uslikas posaljes oni ti posalju novog uz izvinjenje ;)

16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

... a ti meni roccat cyborg zicnog. ima jos garanciju i ocuvan je, sa moje strane! a sa strane proizvodaca, hm...

Omg...and lol... šta ti misliš da su ovi miševi bolji?!! Ja sam na četvrtom koneu!!! u godini dana... svi su oni isti.. I zašto ga ne reklamiraš ako ti je sve tako otišlo... Ja sam siguran da će ti ga zamijeniti, ako je to baš tako kako govoriš, ali opet će ti se to dogoditi, i opet, i opet......

16 godina
odjavljen

pa ljudi bozji ili vrazji recite mi, zasto bih lagao? imam komad misa koji ne valja, ali ne valja i jos se i sam pokazao da ne valja (kvalitetom izrade), pa sto bi trebao sutit... pa da se i drugi zaje8u kupnjom ovog misa.

onda nista on mijenjanja kad ovaj prdne jednom zauvjek uzimam logitech-a i amen. nabijem razer i roccat na pimpek a i fanboje tvrdoglave

16 godina
odjavljen
Razer Vespula

Molim? Tko ti je rekao da lažeš ili slično? Iz čega si to izvukao? I na koga se ovo nabijanje odnosi?... I ne budi bezobrazan!

Ja sam ti sam rekao da ako ti je otišlo to što si nabrojao, zamijeni za novi kao što sam i ja, koji će ti najvjerojatnije opet otići, kao što je i meni... U čemu je problem...

A ako te baš zanima, imao sam i g9 od logija koji je, ma da, začudo, također otišao... pa je zamijenjen, pa sam ga dao... kao što sam ti rekao, svi su ti isti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:16 (tomytheboss).

0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Tocno to. Takve stvari se ne bi trebale dogadati na najskupljem misu na trzistu.

Ne mogu vjerovati, jos ga u Razeru nazivaju "ispunjenjem svojih snova".

Sto vise citam o tome misu, to mi je sve sumnjivije.

I ta baterija... Traje kolko? 1-2 dana?

WTF?

Znam da performanse tog misa uzimaju vise baterije od obicnog, al hebemu mater moj logi radi 2 mjeseca na jedno punjenje (mozda i vise) i da ima takve performanse, sigurno bi trajala baterija barem tjedan - dva.

logic kaže...

Sve vie cijenim logitech kad citam ovo. Sminka i poslije se j..i sa njim. Kod logija kad se to desi uslikas posaljes oni ti posalju novog uz izvinjenje ;)

Meni je zaheb.

Ja sam si htio kupiti uber svjetleceg misa za sminku. Inace mi ni ne treba drugi, ovaj logi kojeg sad imam radi perfektno ko svicarski sat.

Da logi ima neki uber svjetleci bezicni mis, kupio bi ga odmah. :(

Inace, to sto je Mamba mozda nekvalitetna, ne znaci da je sve od Razera nekvalitetno.

Ova njihova tipkovnica koju imam (Lycosa) je skoro savrsena. Ima samo jednu (1) manu a to je da se vide packe na njoj. Sve ostalo je vrhunsko.

Mamba je nazalost i startala sa problemima (driveri koji nisu radili) i ocito se nastavljaju nizati problemi.

Za sad cu se vjerojatno suzdrzati od kupnje novog misa, barem dok ne dodje Vespula, svjetleci Logi, novi i kvalitetniji Razer ili MadRat u Hrvatsku. :P

- Psiho246
17 godina
neaktivan

E druze kupices ti i phone na kraju ;)

Meni ne treba svijetleci mis jer ionako padaju na glavu kd vide moju ergelu miseva ;)

Jedino svijetlece je G110 tastatura al mi nije fora uopste i ugalvnom je ugaseno.

16 godina
odjavljen
tomytheboss kaže...

Molim? Tko ti je rekao da lažeš ili slično? Iz čega si to izvukao? I na koga se ovo nabijanje odnosi?... I ne budi bezobrazan!

Ja sam ti sam rekao da ako ti je otišlo to što si nabrojao, zamijeni za novi kao što sam i ja, koji će ti najvjerojatnije opet otići, kao što je i meni... U čemu je problem...

A ako te baš zanima, imao sam i g9 od logija koji je, ma da, začudo, također otišao... pa je zamijenjen, pa sam ga dao... kao što sam ti rekao, svi su ti isti...

oprosti ali je ocito doslo do greske u komunikaciji jer se u tvom prethodnom postu dalo naslutit, ma evo citirat cu : "I zašto ga ne reklamiraš ako ti je sve tako otišlo... Ja sam siguran da će ti ga zamijeniti, ako je to baš tako kako govoriš ". zato sam pomislio da mislis tj da si napisao da lazem, isprike ako sam te uvrijedio i stvarno nisam htjeo biti bezobrazan ali kao sto rekoh greska u komunikaciji.

a ovo nabijanje se odnosi na razer i roccat (po tvojoj preporuci) i fanboje koji ne zele prihvatit neku negativnu kritiku na racun neke STVARI. tebe u taj kos nisam utrpao, tako da to se nije nikako odnosilo na tebe

edit : psiho ce potvrdit da vec neko vrijeme kad god on spomene mambu da ga uvjek podsjetim da je to govno od misa, bar za te pare!

znaci moja namjera je iskljucivo bila sprijecit psiha ili bilo koga tko je razmisljao o kupnji mambe, da malo bolje razmisli o tome dali stvarno zeli dati ni vise ni manje nego 1k kuna (ja sam dao 920kn) za mis koji se RASPADA!! 

edit2 : da baterija traje dan, dan i pol ali to je vjerovatno ok s obzirom da ima jako visok polling rate (1000hz)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 13:41 (skank666).
16 godina
odjavljen
Razer Vespula

Ok, prihvaćeno. Očito je greška u komunikaciji. Da, mogao bi netko tako protumačiti, ali nije tako, no nema veze... Što se mene tiče od svih ovih miševa koje sam imao, jedino ovaj revoltec radi bez grešaka, nije se raspao, otišao scroll, ne škripe tipke, itd... i super je miš, eto. A rekli bi ljudi da je to smeće, niža klasa,.. pa ti vidi. I pri tome ne fanatiziram revoltec ni ijednu drugu marku. Meni su sve jednako drage dok rade i jednako nedrage kada više ne rade...

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

hvala tebi na razumijevanju, kazu da se na greskama uci tako da mi je ovo skola.... prije mambe sam imao log g9 i stvarno je bio dobar mis ali premali za moju sapu, nije da imam veliku nego mi je lakse navigirat misem kad mi lijepo cijeli legne u ruku (kao npr mamba, eto jedna pozitivna za mambu) i njega sam prodao da malo kompeziram za mambu i tu sam se zafrknuo i to gadno...

uglavnom, postovanje jos jednom hvala na razumijevanju, bilo mi je drago i jos draze mi je da smo rijesili nesuglasice...

i da, lijepi pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice