Super je.
Bolje uzmi to nego da potrosis 800kn na tipkovnicu.
http://forum.bug.hr/forum/topic/periferija/logitech-cordless-desktop-wave/5672.aspx?sort=act&view=flat
Evo ti moj problem sa tom tastaturom.
Super je.
Bolje uzmi to nego da potrosis 800kn na tipkovnicu.
http://forum.bug.hr/forum/topic/periferija/logitech-cordless-desktop-wave/5672.aspx?sort=act&view=flat
Evo ti moj problem sa tom tastaturom.
Da, odustao sam od tog kompleta zbog bežičnog miša koji je moram priznati i mene malo živcirao dok sam ga koristio (uglavno pražnjenje baterije). A što kažeš na samu tipkovnicu, mislim uzeti žičnu verziju. Što se mišta tiče mislim da nitko neće imati primjedbe na ovo . Iako mi se čini malo previsoka cijena za 1800dpi-a
a uzmes od logitecha set G15 i G9 link:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.141
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=komentar&id_kategorija=1012&id_artikl=101.200.078
i pogledaj i odluci se vise :D
Da, odustao sam od tog kompleta zbog bežičnog miša koji je moram priznati i mene malo živcirao dok sam ga koristio (uglavno pražnjenje baterije). A što kažeš na samu tipkovnicu, mislim uzeti žičnu verziju. Što se mišta tiče mislim da nitko neće imati primjedbe na ovo . Iako mi se čini malo previsoka cijena za 1800dpi-a
Danke
Ako uzimas razerovu trarantulu bolje uzmi onu pro.jeftinija je ne znam koliko 100-200kn a razlika je u boji iako vise preporucujem G11 ako ti ne treba onaj LCD ili G15 ako ti treba.
Što se tiče tipkovnica bežične su lošije zbog manje pouzdanosti, baterije i minimalnog kašnjenja. To običnom korisniku nije problem, ali ozbiljnom gameru je to nepremostiva prepreka, nađi bar jednu gamersku tipkovnicu a da je bežična...
Kod miševa je razlika očita, kad sam na trenutak prešao sa MX518 na MX1000 počeo sam opasno ginut, i tu nema navikavanja jednostavno signal kasni.
Wave mi se nesvidja iskreno...Jednostavno nije dobar za igranje, pogotovo nekih FPSova, gdje treba brzo premicat prstima po tastaturi, a ovo sta ti kazes da zahtijeva navikavanje, naviko bi se i na 20kn tipkovnicu, al zasto u startu uzimat nesta sto nece mozda biti dobro...Probo sam je koristit, ima je brat na kompu koji inace stalno igra igre i kaze da i njemu nevalja, da li je sad to stvar navike ili ne neznam...Samo kazem vlastito iskustvo koje i nije nes posebno
A ove bajke o "taman ocu igrat i prazan mis" i nepouzdanosti pricajte nekom drugom, vece gluposti nisam cuo...baterija traje i vise od par dana intenzivnog koristenja (znam jer po par sati dnevno znam crtat u autocadu), nikad problema sa bezicnim misevima nisam imao, potrosi se baterija? Da i? Sam si si kriv, stavi je preko noci da se puni...Imam MX1000 i MXRevolution i oba 2 misa rade savrseno, pol metra su jedan od drugog, nikad nikakih smetnji nije bilo niti ikakvih problema, a na stolu je jos i mobitel i bezicna tipkovnica i slusalice...Isto spike "cuo sam da ovo" "cuo sam da ono" pusti sto si cuo...recite svoje iskustvo...Cesto se zna desit da je to hrpa dezinformacija koja kruzi okolo ;-)
Bezicna tehnologija je napredovala, a ovi koji pricaju da je zicana pouzdanija od bezicne ili nisu koristili bezicne tipkovnice, ili su imali neko smece ili su pak previse rewieva citali. Ja osobno na dugogodisnjem iskustvu mogu preporucit ova 2 misa npr...Sto se tice gaminga sa bezicnim misevima, nikakih problema...Da ne govorim da je komotniji bezicni komplet, kad cistis stol ili se zelis zavalit u stolicu i tome slicno...
Ali, u zadnje vrijeme je sve vise i vise ovakvih tema koje zaista nemaju smisla.
Imam pitanje: jer netko vidi smisao ove teme???
Wave mi se nesvidja iskreno...Jednostavno nije dobar za igranje, pogotovo nekih FPSova, gdje treba brzo premicat prstima po tastaturi, a ovo sta ti kazes da zahtijeva navikavanje, naviko bi se i na 20kn tipkovnicu, al zasto u startu uzimat nesta sto nece mozda biti dobro...Probo sam je koristit, ima je brat na kompu koji inace stalno igra igre i kaze da i njemu nevalja, da li je sad to stvar navike ili ne neznam...Samo kazem vlastito iskustvo koje i nije nes posebno
A ove bajke o "taman ocu igrat i prazan mis" i nepouzdanosti pricajte nekom drugom, vece gluposti nisam cuo...baterija traje i vise od par dana intenzivnog koristenja (znam jer po par sati dnevno znam crtat u autocadu), nikad problema sa bezicnim misevima nisam imao, potrosi se baterija? Da i? Sam si si kriv, stavi je preko noci da se puni...Imam MX1000 i MXRevolution i oba 2 misa rade savrseno, pol metra su jedan od drugog, nikad nikakih smetnji nije bilo niti ikakvih problema, a na stolu je jos i mobitel i bezicna tipkovnica i slusalice...Isto spike "cuo sam da ovo" "cuo sam da ono" pusti sto si cuo...recite svoje iskustvo...Cesto se zna desit da je to hrpa dezinformacija koja kruzi okolo ;-)
Bezicna tehnologija je napredovala, a ovi koji pricaju da je zicana pouzdanija od bezicne ili nisu koristili bezicne tipkovnice, ili su imali neko smece ili su pak previse rewieva citali. Ja osobno na dugogodisnjem iskustvu mogu preporucit ova 2 misa npr...Sto se tice gaminga sa bezicnim misevima, nikakih problema...Da ne govorim da je komotniji bezicni komplet, kad cistis stol ili se zelis zavalit u stolicu i tome slicno...
Ali, u zadnje vrijeme je sve vise i vise ovakvih tema koje zaista nemaju smisla.
jebes tipkovnicu,dodaj još 200 kn i kupi si 4850...
Molim lock na ovu temu.
Je lock al evo da ja nest kazem mozda neko isto zeli al zapravo uzet tarantulu.Ja je imam neko vrijeme i nije tako losa kao sto se govori.Prvo dosta je masivna i velika te s te strane nikakve zamjerke. Drugo izgled je odlican, vizualno je prelijepa a opet proporcionalna i umjerena ne previse kicasta.A sada vazniji dio. Tipke su istina male i plasticne ali vec nakon par dana se naviknes tako da nisu krivi oni sta su je samo probali, iz prve je cudna. Tipke su solidne osjestljivosti i nisu pretvrde te opcenito pruzaju dobar osjecaj pogotovo za igre. Tipkovnica je nearvano eng i americka verzija pa nema hr slova a i opcenito ne bih je preporucio za pisanje jer su istina tipke malo manje od tipkovnica za 50 kn, ali za igre nema s te strane problema. Svakojaje mogucnosti tipkovnice su definitivno plus a osvjetljenje samo loga i dodatnih r bocnih tipaka je odlicno, meni se osobno svida sto nisu sve tipke osvjetljene jer bi bole u oci a osim toga ako imate malo bolji i veci monitor njegovo svjetlo ce vam sigurno omoguciti dobar pogled na tipke pa osvjetljenje svih tipaka i nije toliko potrebno. Ergonomija nije savrsena ali nije uopce toliko losa kako je neki opisuju, a meni osobno dlanovnik odlicno odgovara polozaju dlana te nema nikakvog umora ni nakon dugih igri. Multimedijske tipke su dobre i cesto ih koristim pogotovo za otvaranje win playera i slusanje muzike. Uz nju dobijete i dodatne tipke s slikama pojedinih predmeta tipa bombe, noza slicno sto je naravno korisno i zanimljivo posebice za mp igre. Moja verzija drivera je 2.0 tako da nisam imao nikakvih problema no bilo je slucajeva da sa 1.0 driverom ima odredenih problema, a kojih proguglajte malo. Ima utor za mikrofon i slusalice, osobno nisam probao ali navodno nije previse dobar jel ima sumova bar kod nekih navoda, koliko pouzdano ne znam ali sumnjam da kome ovo treba, kao i pozlacene usb konektori radi brzeg odziva. Sve u svemu meni je to odlicna tipkovnica a najveci problem jest poveca cijena no ako zelite kupiti dobru tipkovnicu ovo je sigurno jedna od njih. Takoder posjedujem razer lachesis mis i destructor podlogu o kojima takoder imam samo rijeci hvale tako da se zajedno lijepo vizualno upotpunjavaju, i nemojte misliti da se ja sad tu nesto havlim ili da hvalim ono sto imam, ono sto sam naveo stvarno i mislim i vjerujem da ce nekomu pomoci oko odabira.Eto ako ste procitali moje misljenje zahvaljujem ako ne onda slobodno nastavite blatiti razera sprem kojemu ja nemam nista lose za reci, bar zasad.