Razer periferija i problematika

poruka: 11
|
čitano: 1.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

pozdrav,

zanima me kakvo je sad stanje sa razer periferijom, prije par godina sam imao tipkalo od razera i miš miš krepao, a tipkalo povremeno imalo sa spejsom problema, jel još uvijek imaju lošu izradu da se kvari ili su se popravili?

od onda sam na logiju i nikad problema, al kaj je je, razer mi savršen dizajn ima.

hvala!!!

mrakky
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Razer periferija i problematika

Pozdrav.
Ja sam u 2011 kupio Deathaddera,posto sam tada bio okorjeli cod player.
Mis me cist ok sluzio,poceo je nesto zajebavat,npr sam od sebe scrolao ili nesto,al to sam popravio instaliranjem drivera,i ponekad ga je trebalo ocistit.
Inace prituzbe nemam na njihovu periferiju,cak razmisljam da uzmem neku tipkovnicu. 

Markinho19
15 godina
neaktivan

Imao sam Razer Lycosa Mirror tipkovnicu i krepala je nakon dva dana(touch tipke su se same stiskale), zamijenili su mi pod garancijom i opet isti problem nakon par dana. Nakon toga sam zamijenio za Cyborg V7 i vec godinu dana savrseno radi. Osobno nikada vise Razer. Jedino sto trenutno njihovo imam je Goliathus control podloga za mis koja je solidna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imao sam razer mis crko je tri puta i tek nakon 3 puta su mi dali novi taki da izbjegavam sad imam rat 7 prezadovoljan sam

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

znači sve po starom, mene ovaj logi g110 tipkalo služi ko i prvog dana i miš g600 radi ko beba, očito da bum ostal na logiju dugo, sam da i oni ne počnu škart prodavat, ovaj novi dizajn im je banana, bar meni, nekom se sviđa vjerojatno...

mrakky
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam nedavno kupio Razer Electra, pre zadovoljan sam kvalitetom i udobnosti, eto jedino što su lopovi napravili da se mora kupit adapter, sva sreća na ebayu košta 1$. Nije neki kvar, ali mi desni dio slušalice škripi, znači kad ih raširim da stavim na uši škripi. Na lijevoj nema uopće takvog zvuka, a općenito nema zvuka kad su spuštene skroz, ali su mi onda male na glavi. Jel to primaju natrag u trgovini da se zamjeni za drugi model? 

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Ja sam nedavno kupio Razer Electra, pre zadovoljan sam kvalitetom i udobnosti, eto jedino što su lopovi napravili da se mora kupit adapter, sva sreća na ebayu košta 1$. Nije neki kvar, ali mi desni dio slušalice škripi, znači kad ih raširim da stavim na uši škripi. Na lijevoj nema uopće takvog zvuka, a općenito nema zvuka kad su spuštene skroz, ali su mi onda male na glavi. Jel to primaju natrag u trgovini da se zamjeni za drugi model? 

A tribali bi...al budi siguran da je do sluša,da se nije mozda koja vida odvidala ili sta ja znan

Inace ja kupia dns Razer Kraken i sad cu vidit koliko ce trajat 

It's not about the money...It's about sending a message
13 godina
neaktivan
ii7scw kaže...
SBV3X kaže...

A tribali bi...al budi siguran da je do sluša,da se nije mozda koja vida odvidala ili sta ja znan

Inace ja kupia dns Razer Kraken i sad cu vidit koliko ce trajat 

Za koliko? Bila aukcija u linksu Kraken 390 kuna zadnja cijena bila čini mi se, neznam jel još rasla

ShadowStep
13 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Za koliko? Bila aukcija u linksu Kraken 390 kuna zadnja cijena bila čini mi se, neznam jel još rasla

Nope,prodano za 395 kn u aukciji u linksa prije 3-4 dana....ja san svoje platia 500 kn(tj ima san Trust Gxt 340 pa su me zezale pa san zaminia i nadoplatia)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 3:09 (ii7scw).
13 godina
neaktivan
ii7scw kaže...
SBV3X kaže...

Nope,prodano za 395 kn u aukciji u linksa prije 3-4 dana....ja san svoje platia 500 kn(tj ima san Trust Gxt 340 pa su me zezale pa san zaminia i nadoplatia)

Nisu prije 3-4 dana jer je aukcija zavrsila 1.7 u 20:00

ShadowStep
13 godina
neaktivan
SBV3X kaže...

Nisu prije 3-4 dana jer je aukcija zavrsila 1.7 u 20:00

Oh...ja san vidia onda krivo...to je valjda pocela 28-og

1
Nova poruka
E-mail: