Razer onza

poruka: 5
|
čitano: 1.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Razer Onza ili Microsoft Xbox360 controler?

Znaci planiram kupiti PC joystick pa se dvoumim, nije ta razlika u cijeni problem, nego me zanima koji je kontroler bolji, pretpostavka je razer, pa zelim vasa misljenja.

Dali ti kontroleri imaju tvz- death zone na gljivama?

Ako ga netko ima neka kaze dojmove, molim. 

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:39 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Razer onza

itko ista?

===============================================================
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer onza

Imam Xbox 360 kontroller i mogu reći da je odličan. Što se tiće onze, malo sam surfao po netu i našao sam nekoliko nezadovoljnih korisnika...

Za 200kn si možeš naručiti novi Xbox 360 kontroller (crni) s game.co.uk stranice. 

HP EliteBook 8530p
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Razer onza

Onza se kvari...prekrhka...i nije neka kvaliteta izrade koja bi se ocekivala od razera. Uzmi si radje xbox360 original gamepad za 250-300 kn, ergonomican, kvalitetne izrade, nije krh, dobro lezi u ruci, tipke nemogu zapest...sve usvemu, imam ih sva, i rade kao sat....gamepad je jako dobar sta se tice osjetljivosti tipke, posebno LT i RT koje se koriste u igrama sa autima. Znaci koliko stisnes jako toliko recimo daje auto gas, tako da mozes tako rec vozit na nekom međugasu...koji na tipkovnici nij eizvodiv, osim ono brzo pritiskanje tipke i otpustanje i tako stalno. ABXY rade super, tipke nemogu zapest dole pa ni da ih stisces ko konj. Gljive su jako dobro osjetljive, od dobrog materijala, nisu krhke...Jedina manja zamjerka je na sixaxis, odnosno strelice...Nisu u rangu onog na PS2/3 al nema veze ionako strelice vecinom koristis za neke nebitnije stvari, odnosno stvari koje ne koristis cesto. Jer kretanje vecinom se vrsi sa lijevom, a pogled desnom gljivom. Jedan od najboljih!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
protjeran
Razer onza

Jel dobar za fps igre? Tj. jel ima death zona ili je onako fino, ako kontas :D?
Mislio ga uzet u linksu za 310kn, crnu, wired. Onza je 350kn, ali imam osjecaj ko da placam razer znak, sve mi je isto ko i xbox.

Xbox mi je jos nekako i ljepsi.

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 19:27 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice