Razer Moray ili...?

poruka: 21
|
čitano: 5.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Razer Moray ili...?

Iako sam, poučen iskustvom od drugih Razerovih proizvoda, zagovarao kako su ove slušalice debelo precijenjene, malim proučavanjem zbog potrebe da i sebi kupim jedne dolazim do drugog zaključka.

Dakle, za cijenu od 270,00 kn čine mi se sasvim dobrim izborom u tom cjenovnom rangu. Slušalice mi prvenstveno trebaju za slušanje glazbe s moba (Desire Z). Zanima me vaša preporuka. Isplati li se, ili je ipak bolje ići na nešto drugo, i što točno?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
Razer Moray ili...?

Ja sam ih kupio prije pola godine,s ebay-a,i meni su odlične.

Koristio sam prije njih sennheiser cx300II,ali su mi ove razer bolje.

Inace ih koristim uglavnom za slusanje glazbe također s desire-a

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

Odakle uzimaš, ebay ili? Inače, stvarno ne vidim pretjerani razlog za uzimanje Razer in-ear slušalica iz hrpu ostalih poznatijih i sigurnijih marki  ( u tom segmentu naravno ). Za tu cijenu na ebayu imaš odličan izbor od sennheiser cx-300, v-moda vibe, ima i one numarkove in ear kao drvene i moj favorit klipsch s4. Ima čak i s4a verzija, kao za android s kontrolama. Možda sam u krivu, ali nekako vjerujem da je pola cijene ovih razera samo u imenu, koje naplaćuju, čak i više od sennheisera i sličnih :)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Razer Moray ili...?

Mislio sam uzeti iz ADM-a.S eBay-a ne bih uzimao.

Takav stav sam imao i ja..dok nisam malo počeo čitati recenzije. Prema njima, Moray su se pokazale kao vrlo dobar izbor u tom cjenovnom rangu...

14 godina
Razer Moray ili...?

razer ime kosta 50 posto proizvoda sigurno ! također nevidim potrebu za njima ..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Neka konkretna alternativa?

16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

iz adma ništa... jel ima ekran-avc kod tebe? 

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko ja vidim, ima ih samo u Osijeku, ja sam u Zagrebu...:/

16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

ne znam onda... adm je previše gamerski orijentiran da bi tamo gledao nešto takvo... pogledaj malo web od ronisa, pa vidi koliko bi te izašlo sa dostavom, imaju odličnu ponudu. 

0 0 hvala 0
16 godina

Što misliš o Sennheiser CX 300 II? Imam priliku nabavit ih od frenda za nekih 250 kn. Usprkos komentaru kolege iznad, imam dojam da su to za koplje bolje slušalice od Moray-a.

16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

I složio bih se s tobom. Imao sam ih prilike čuti malo kasnije nego što sam nabavio svoje v-moda vibe prije nekih 6 mjeseci i svidjelo mi se. Manje basa od vibe-ica, ali općenito balansiraniji zvuk (rekao bi da je bas pretjeran malo na ovima). Ali opet 250 kn, nove s garancijom ili? Ja sam uzeo svoje vibeice za 150 kn sa ebaya, 250kn za jednaki/malo bolji zvuk mi je teško za progutat, ali opet to je neka realna cijena, ovakvo na ebayu uleti rijetko kad. 

0 0 hvala 1
16 godina

Gledajući naše cijene (400 kn), nekako mi se ne čini fer dati mu ispod toga. Sluške je koristio full malo, možda tjedan dana. Nabavio si je neke Beats nakon toga. Strašno zvuče...

Ima garanciju, da...

16 godina

Sad pak gledam na eBay-u...pa čovječe, ovi naši trgovci nas deru samo tako. Primjer.

Tako da...ajde, dolazi i to u obzir. Ove Sennheiser su 150 kn na eBay-u, i trenutno mi se čine kao prvi izbor. Još kakav prijedlog?

EDIT: Čini mi se fake...ipak ću ići na frendove..;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 20:52 (DamageHigh).
14 godina
Razer Moray ili...?

od ovog momka sam ja kupio...izaslo me 210 kuna sa poštarinom

http://www.njuskalo.hr/slusalice/razer-moray-in-ear-slusalice-oglas-4014461

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

Da, htio sam ti reć sad taman... cx300, 400, 500 serija su najkopiranije slušalice valjda ikad i na ebayu se najlakše naleti na fake. Zato sam i uzeo v-moda kad sam kupovo preko ebaya, jer se niko neće zajebavat sa kopiranjem polupoznatih slušalica, a koje zvuče jednako dobro. Probaj čitat reviewove i naći neke tako slične tima, samo malo manje poznate i 99% da nećeš dobit fake. Pogotovo ako ima 100 i nešto prodanih, top rated seller i sl. :) 

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

Evo ja imam Moray vec nekih 2 godine i nikad me nisu razocarale... Sad neznam, ne vrijede one toliko... Ipak samo ime placas barem 40% od njihove cijene...

Al sve u svemu meni dosta dobre {#}

LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

btw. meni riknule moje prije 2 dana i taman sam u potrazi za novima... Tako sam i naletio na temu. Uglavnom, uzimam ovo tu http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Klipsch/Klipsch-Image-X1-Headphones---Black pa si pogledaj, možda se i ti odlučiš :) 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?
Otvori stranicu Ronisa i gledaj što ima od AKG-a i Denona , s njima nećeš fulati.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
16 godina
Razer Moray ili...?

Ispostavilo se da frend ipak ima Sennheiser CX 400 II. Kaj mislite?

Za sad su kod mene "na testiranju", i meni osobno predobro zvuče.

Dao bi mu 300 kn za njih (550 kn najjeftinije kod nas) - pod garancijom, malo korištene (on koristi Monster Beats (ne znam točno model)). Isplati li se?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

Stigle jutros klipsch x1 iz mymemory.uk, u kutiji zapakirane s svim papirima i nekom polugarancijom ( znači ne onako klasično hong-kong bulk pakiranje ), sve skupa za 19 funti odnosno cca. 175kn. Best buy do neba! 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer Moray ili...?

Da ne otvaram novu temu, jel se isplati uzet Sennheiser MX500 za 100kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice