Kupujem novu tipkovnicu; dvoumim se između razer arctose i microsoft sidewinder x6, pa koju od te dvije uzeti. Ako imate neki drugi prijedlog, predložite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad nisam siguran kolka je cjena tih tipkovnica ali ja da kupujem tipkovnicu bi uzeo neku logitechovu g11 ili 15
19 je malo preskupa
Imam osjecaj da je taj Microsoft skuplji od Razera, ali Razer se dosta ističe kvalitetom od ostalih.
Arctosa je vrlo dobra tastatura, iznimno dobrog dizajna, ali ako mozes kupi Lycosu, skuplja jeste, ali ima divno plavo osvijetljenje.
pa ima i svaka logitech G 11/15/19 osvjetljenje ja kad skupim neke extra novce odma kupujem g15 guckas ti microsoft ili razer nazalost sad necu kupit tipkovnicu jer cu miš :D
EDiT:
ali ako bas hoces kupit tu razer ili microsoft onda definitivno razer
Tipkovnica RAZER Lycosa, gaming keyboard
( links kojih 700 kuna ) , vrijedi li tolko ?
Zanima me bash , pa pitam.
Imao sam priliku da je isprobam u jednoj prodavaonici.
Pravi je uzitak pisati s njom, no vjerovatno (ako si koristio tastaturu sa dobokim hodom) se moraš navikavati da su tipke laptopaste, sa plitkim hodom (sto danas nije čudno).
Dizajn je stvarno vrhunski i osvijetljenje je pravo dobro (plavo, slagat će se uz ostale plave Razer proizvode).
Po meni vrijedi, jer je u nas Wave (Lohitech) samo 100-150Kn jeftinija.
Imao sam priliku da je isprobam u jednoj prodavaonici.
Pravi je uzitak pisati s njom, no vjerovatno (ako si koristio tastaturu sa dobokim hodom) se moraš navikavati da su tipke laptopaste, sa plitkim hodom (sto danas nije čudno).
Dizajn je stvarno vrhunski i osvijetljenje je pravo dobro (plavo, slagat će se uz ostale plave Razer proizvode).
Po meni vrijedi, jer je u nas Wave (Lohitech) samo 100-150Kn jeftinija.
Plitko je savrseno u slučaju sa tipkovnicama.
Koristim laptop gotovo po cijele dane, Dell , tipkovnica 10x bolja od bilo koje od 3x stolna računala koja sam dosad imao.
Anyway, tipke koje su veoma dugačke su vjerojatno nešto najgore ..usporava brzinu i preciznost tipkanja. Barem je to moj osobni doživljaj, neznam dali je svima tako.
Ja imam u posjedu Lycosu i vrlo sam zadovoljan sa njom.Prvu sam kupio prije godinu i nešto sinu a kasnije sam išao uzeti i sebi...
Ja imam razer tarantulu i definitivno mi je najjaci njihova a i opcenito tastatura. Odlicna za multimediju i gaming.