Razer Megalodon ili Roccat Kave?

poruka: 36
|
čitano: 4.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Razer Megalodon ili Roccat Kave?
iBuySmart kaže...
mar123 kaže...

nisam cuo jer su mi g35 prve slusalice u zivotu. al to su vjerujem slusalice samo za glazbu ili?

Sennheiser HD201 posere sve te gamerske slušalice, a dođe 200 kn. Zvuk puno bolji od "gamerskih headset-a", jedini nedostatak - nema mikrofon.

Dobro sad HD 201 i nije neka klasa slušalica , ne bi ih baš nešto porazio.

mar123 kaže...

vidjet cemo mi kad izađe razer tiamat s 10 pravih zvucnika. pa jel ce onda bit bolji stereo ili gamerske slusalice.

Da , bilo bi bolje da Razer stavi 20 zvučnika ako može , to bi bilo super uber revolucionarno sranje od strane Razera kao i obično što rade.Nauči da količina zvučnika nema veze s kvalitetom zvuka.

mate960 kaže...

Moj HD215 sa dobrom zvucnom bi pojeo ta vasa cuda.

{#}

SA INTEGRIRANOM SU BOLJE !! a kamoli sa zvučnom

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina

Kad bih bas MORAO birati osobno bih prije uzeo Megalodonke.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Uzmi one koje su ti ljepše, radi se o bacanju para ako gledamo druge kriterije, zato uzmi one koje su ti više kul i ostani u uvjerenju da mi ostali nemamo pojma o čemu pričamo - i uživaj ;).

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajd malo razmisli, pusti drugare koji nemaju pojma, da ostanu drugari koji nemaju pojma ;)

Kontas ti da ces za manje pare, dobiti duplo bolji i superiorniji zvuk od tih "gamerskih" slusalica ? Stvarno moras biti glupan, da das vise novca, za nesto losije, ali je "gamersko" pa je*en te u mozak ! 

Tvrdoglav si strasno. {#}

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako je tražio pomoć između 2 headseta, i rekao da samo ta 2 dolaze u obzir, zašto se cijelu temu pokušava autora nagovoriti da ne uzme te? Obratio se za pomoć, al možda je dvoje ljudi reklo nešto u vezi navedenih slušalica. Nije rekao predložite, niti koje su po vama najbolje za te novce. Jednostavno recite čovjeku koji bi bio bolji izbor i točka.

On topic. Iako ne volim Razer previše, Megalodon je zvjerka od headseta. Precjenjena, al ipak zvjerka.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da, zvijer. Dvoumio sam se izmedu njih i G930 i na kraju ipak uzeo G930 zbog wirelessa. Jest da su oboje precijenjeni, ali mi je draže s njima igrati igre i uživati u virtualnom 7.1 zvuku :).

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice