Razer Mamba vs Logitech mx Revolution

poruka: 33
|
čitano: 5.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz ljudi..trebam pomoc..

..zelio bi kupit Razer Mambu,a trenutno koristim MX revolution pa me zanima koja je razlika izmedu ta dva misa posto sam cito da je mx jedan od najboljih od logitecha ako ne i najbolji

a za mambu kazu da je najbolji za igranje..

..ne igram inace puno iagra odnosno samo call of duy,pa ono radi jedne igre dali mi se i isplati kupovat ako vec imam dobar mis..

..eto ko zna nek malo pomogne,bilo bi dobro da nesto napisu oni koji ga imaju..

hvala :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 10:11 (_CR7_).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uzeti Mambu, a imas MX Revolutiona? Sulud cin.

Ne isplati ti uzeti Mambu.
Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma dobar ti je mx revolution...

ja imam g9 ali me užasno privlači ovo :)

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Razer Mamba vs Logitech mx Revolution
_CR7_ kaže...

..zelio bi kupit Razer Mambu,a trenutno koristim MX revolution pa me zanima koja je razlika izmedu ta dva misa posto sam cito da je mx jedan od najboljih od logitecha ako ne i najbolji

Ja imam MX Revolution. Opravdava svoju cijenu. Kvaliteta, preciznost i ergonomija prije svega, sve pohvale za njega. Međutim, nije namijenjen u prvom redu za gaming.

Mamba spada u drugu kategoriju miševa, to je miš koji sluzi iskljucivo za gaming, u skladu s tom namjenom je i napravljen. To je jedan od najboljih Razerovih miševa, vrlo precizan, brzog hoda tipki, ali i preskup.

Ukoliko se planiraš baviti svakodnevnim poslovima, obradom teksta, fotografija i slično, Logitech je idealan izbor za tebe, a s obzirom da ga vec imas, nemoj prelaziti na Mambu jer ti se to ne isplati. Međutim, ako ipak planiraš strastveno gejmati, nemas razloga za premisljanje, prodaj Logitecha i uzmi Mambu, Razer je Razer. Evo, to je moje mišljenje.       {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 10:22 (Caesar et Brutus).
15 godina

Ja mislim da je isplativije kupit G700, jer po netu vidim svašta loše o mambi poput skričavog scrolla, dinamic DPI da se smanji jitter cursora itd.. Ne opravdava svoju cijenu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ako vec trazis mis koji ce ti posluziti i za gaming a da je bezican, onda idi na Logija G700, mis je odlican, sve preporuke.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ti isto preporucam g700

mislim prodat svoj g9x za taj mis

mamba se nikako ne isplati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Procitaj si ovaj review.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I koliko je star taj review? Pogledaj malo po netu reviewe i sto nju sve da izvines *ebe! Nisam ja toliko zagrizen protiv Razera, samo zelim reci da su im neke stvari jednostavno pre, pre, pre, pre precijenjene! Za manje novaca dobijes boljeg misonju.

Ili ako bas hoces vrhunski gaming stroj onda je R.A.T 9 za tebe! Cijena ga opravdava, imam R.A.T-a 7 i mis je vrhunski.

Da ne bude svak svog konja hvali, pogledaj malo rewieve po netu i sve ce ti biti jasno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mamba definitivno najbolji (barem meni i mojoj ruci..imao sve ovdje navedene),wireless fps bez problema gotovo i da nema razlike što je kod mene presudilo.Minus cijena ako ju možeš progutat a sve priče o škripanju,driverima itd su valjda istinite ali osobno nisam imao nikakvih problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dali netko zna gdije ima za kupiti mis,ali da je ispod 1000 kn..??..u HG spotu je bilo za 850kn ali vise nema i nemogu ni narucit..:((

0 0 hvala 0
15 godina
And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzeti Mambu pored R.A.T 9? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Uzeti Mambu pored R.A.T 9? 

..pa jel nije Mamba najbolji gamerski mis na trzistu??..:))

15 godina
neaktivan

Za mene je G500 bolji od Mambe.

Na taj Razerov "light" show samo padaju zagriženi gejmeri i djeca.

Ostavi MX Revolution,po meni najbolji miš na tržištu.

Ili ako baš hoćeš drugog uzmi G700 ili R.A.T.9.

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Razer Mamba je miš koji uvoznika košta 170 kn, a prodaje se po 900 kn. To ti sve govori o njenoj kvaliteti. Kolika joj je tek cijena proizvodnje?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..pa jel nije Mamba najbolji gamerski mis na trzistu??..:))

E pa to je stvar znaci. Nemam ja ovdje vise sta raditi.

LP

EDIT : I da, za tvoju informaciju, nije najbolji mis na trzistu, mozda najskuplji, ali najbolji nije. Ima miseva od 500kn koji su bolji od Mambe a da ne govorim o Logitechovim i Cyborgovim bezicnim misevima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 9:01 (Gman).
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Razer Mamba je miš koji uvoznika košta 170 kn, a prodaje se po 900 kn. To ti sve govori o njenoj kvaliteti. Kolika joj je tek cijena proizvodnje?

ti momak nisi prevec pametan ako mozes tako nesto reci in public.

kako te nije sram pricati takve gluposti? srami se jer lazes {#}

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

1.Za mene je G500 bolji od Mambe.

2.Na taj Razerov "light" show samo padaju zagriženi gejmeri i djeca.

3.Ostavi MX Revolution,po meni najbolji miš na tržištu.

4.Ili ako baš hoćeš drugog uzmi G700 ili R.A.T.9.

1. za mene ti ili nemas ukusa ili pises to radi nekog osobnog interesa (pretpostavljam da si korisnik logitechovog misa)

2. ti mora da nikada nisi probao razerove miseve ako mislis da je do ''light showa'' . ako jedno obicno pozadinsko osvjetljenje kakvoga sada ima 90% proizvoda nazivas light showom onda si freak

3. po tebi, a vidimo iz prethodnih misli da je mozda bolje kada nisi mjerodavan jer se*es

4. sada jos i savjete djelimo. zasto bi morao uzeti g700 ili RAT9 a ne mambu? po cemu su ta 2 misa ''bolja''? 

16 godina
neaktivan

Nema smisla se ovdje s nekim ljudima prepirati. To je sve pretvrdoglavo! Ako ne znas po cemu su R.A.T 9 ili Logi G700 bolji od Mamabe, Google is your friend. 

Iako je o tom misu sve vec receno.

Nitko ovdje na BOL-u nema nikakvih losih misli, i savjeta, svi hocemo pomoci u dobroj namjeri. A sad ako on hoce da ima najcool mis nek si uzme Mambu, ma ustvari nek' si uzme sta hoce.. Njegove pare, njegov izbor, mi mu samo dajemo dobronamjerne savjete. Cak je i ovaj MX Revolution kojeg sada ima bolji od Mambe, a da ne govorim o pravim gamerski misevima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@Sushii:

Mislim da imam pravo na svoje misljenje ipak je ovo forum.

Za mene je G500 mis bolji od Mambe.G700 je klasa iznad Mambe kao i R.A.T.9.

Radije bih uzeo jednog Prestigio PMSG1G nego bilo kojeg Razera do 500kn.
I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
17 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

..ne igram inace puno iagra odnosno samo call of duy,pa ono radi jedne igre dali mi se i isplati kupovat ako vec imam dobar mis..

Mambu ne.

Ali o G700 si definitivno razmisli. Ergonomsli relativno sličan Revolutionu, jako kvalitetan miš, uz tek pokoju zamjerku. Premekane bočne tipke i prekrut kabel.

No sve ostalo je za 5. Definitivno prvi izbor ako miš koristiš za svašta. Samo za igru dolazi u obzir i R.A.T. 7 odnosno 9.

Mambu izbjegavaj.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
nebiste se trebali osjecati mjerodavno obzirom da niste isprobali vecinu miseva o kojima tako zustro raspravljate. ljudima dajete krive savjete i informacije. mislim da se prije dodjeljivanja savjeta ipak treba fizicki isprobati odredjeni dio hardware-a/periferije da bi napravili usporedbu ne samo procitati review sa nekakvog sitea. mozda bi bas njemu kao krajnjem korisniku mamba bolje 'lezala' od rat9 ili logitechovih modela. nitko nema iste navike prema tome ipak je vrlo subjektivno donositi zakljucke ''kome bi sto bolje pasalo'' . ja osobno nikada nebih kupio mambu jer je jednostavno preskupa ali takodjer nebih isao na rat9 ili g500 varijantu. opce je poznato da JE VECINA korisnika suglasna oko jedne stvari - Razer radi najbolje gaming miseve . Oni koji nemaju dovoljno para ili ne zele izdvojiti vise od 200kn-a za mis (sto je u jednu ruku i razumljivo) navoditi ce ''lightshow'' kao jedini razlog zasto su razer misevi skupi, ali to su obicne gluposti jer jedno obicno pozadinsko osvjetljenje nemoze podici cijenu za 300 kn-a, ali za 30 moze. Uostalom, skill > mis. Dobrom gameru ce i jedan respektabilan mis koji ne prelazi cijenovni rang od 500kn-a biti ulimate oruzje kojime ce ownati nubine sa mambama i rat9.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Posjedovao sam/posjedujem svaki miš o kojemu pričam i koji uspoređujem, s iznimkom R.A.T. 9.

Mamba je vrlo loš miš s obzirom na svoju cijenu. Da košta 500 kn, ok. Ovako je to prosjek.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam dao 700kn za mis i opet kazem da je Razer precijenjen i da se vecinom prodaju na osnovu Lightshowa, sta sad?

Razer je prepreprecijenjen, ima danas mnogo boljih proizvodjaca gamerske perfierije od Razera.

EDIT : @Danny R.A.T 9 je koliko ja znam kao i R.A.T 7, samo sto je bezican.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:08 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znam, znam. Samo ga nisam imao.
16 godina
neaktivan

Nisi, ali kao i da jesi. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..molio bi da mi posaljete link gdije mogu kupiti R.A.T. 9..

Hvala:))

0 0 hvala 0
17 godina
sushii kaže...
1. nebiste se trebali osjecati mjerodavno obzirom da niste isprobali vecinu miseva o kojima tako zustro raspravljate. ljudima dajete krive savjete i informacije. mislim da se prije dodjeljivanja savjeta ipak treba fizicki isprobati odredjeni dio hardware-a/periferije da bi napravili usporedbu ne samo procitati review sa nekakvog sitea.
2. mozda bi bas njemu kao krajnjem korisniku mamba bolje 'lezala' od rat9 ili logitechovih modela. nitko nema iste navike prema tome ipak je vrlo subjektivno donositi zakljucke ''kome bi sto bolje pasalo'' . ja osobno nikada nebih kupio mambu jer je jednostavno preskupa ali takodjer nebih isao na rat9 ili g500 varijantu.
3. opce je poznato da JE VECINA korisnika suglasna oko jedne stvari - Razer radi najbolje gaming miseve .
4. Oni koji nemaju dovoljno para ili ne zele izdvojiti vise od 200kn-a za mis (sto je u jednu ruku i razumljivo) navoditi ce ''lightshow'' kao jedini razlog zasto su razer misevi skupi, ali to su obicne gluposti jer jedno obicno pozadinsko osvjetljenje nemoze podici cijenu za 300 kn-a, ali za 30 moze. Uostalom, skill > mis. Dobrom gameru ce i jedan respektabilan mis koji ne prelazi cijenovni rang od 500kn-a biti ulimate oruzje kojime ce ownati nubine sa mambama i rat9.

1. Tko ti kaze da nismo?

2. Razerovi misevi su ergonomicni... cmon... svi lice na larve iz starkrafta... neznam kako ikome to moze pasati u ruci

3. vecina? Mislis, klinic koji pate za svijetlecim ventilatorima kazu da razer radi najbolje gaming miseve? Ovi sa malo vise iskustva i godina u guzici ne misle tako.

4. Vise vrijede moje periferije nego cijeli tvoj komp, tako da pare nisu u pitanju - a opet ni u najgorem ludilu nebi uzeo razera.

14 godina
neaktivan

imas R.A.T. miševe u algoritmu za kupit...

i mislim da su najbolji miševi za fps igre, makar i svi ovi ostali su dobri miševi... 

nemres fulat da bilo kojeg uzmes ali ja da sad kupujem novi miš kupio bi R.A.T. 7...

bila ti je rezenzija u BUG TV i nahvalili su ga pun hurac...

smc
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice