Kupio sam razer mambu i neznam kako instalirati firmware. Svaki put kad pokrenem program on mi kaze neke upute , a ja izvrsim tocno tako i program kaze da ga ne ocitava.
Pa ako neko zna upute za instaliranje firmwarea...
Kupio sam razer mambu i neznam kako instalirati firmware. Svaki put kad pokrenem program on mi kaze neke upute , a ja izvrsim tocno tako i program kaze da ga ne ocitava.
Pa ako neko zna upute za instaliranje firmwarea...
kad procitam upute i napravim kak treba i kliknem next na onu traku (%) kaze mi da nije ocito ni jednu mambu
dakle, prvo stavim mis na off ,onda stisnem onu tipkice za wireless pa ju drzim i stavim kabel ,pa kliknem next i onda mi bude ona traka sa % ili prvo procitam upute pa onda kliknem next pa tek na toj traci s postotkom napravim sto treba???
dakle, prvo stavim mis na off ,onda stisnem onu tipkice za wireless pa ju drzim i stavim kabel ,pa kliknem next i onda mi bude ona traka sa % ili prvo procitam upute pa onda kliknem next pa tek na toj traci s postotkom napravim sto treba???
Čini se da je to dobro, jer ja sam tim redosljedom radio.
Kada ti dođe do toga gdje ti napiše da ne vidi niti jednu Mambu, iskopčaj ju, i ukopčaj u neki drugi port. Tada bi trebao instalirati drivere za bootloader i tada bi trebalo početi.
Ili, možda najbolje, obriši sve drivere i sve tragove mambe, i kreni iz početka.
trebam li net za firmware update ili sam mogu skinut s neta firmware.
ok,ty ak budem imo jos pitanja budem te pito jer je mamba jako osjetljiva i ne zelim da mi se s*+be...