Razer mamba elite vs logitech mx performance

poruka: 5
|
čitano: 1.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Do sada sam imao logitech mx revolution i super je bio ali je vec skoro dao svoje nakon 4 i pol godine koristenja. Buduci da puno radim u cad programima ali samo tu i tamo odigram koju igru, koji mis mi preporucujete? Mx performance znam da je sigurno kvalitetan, a o razeru neznam bas previse. Moje pitanje je da li ce iako je razer gamerski mis zadovoljiti moje kriterije? Recimo da na dan oko 5 sati koristim mis..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Razer mamba elite vs logitech mx performance
snake44 kaže...
Do sada sam imao logitech mx revolution i super je bio ali je vec skoro dao svoje nakon 4 i pol godine koristenja. Buduci da puno radim u cad programima ali samo tu i tamo odigram koju igru, koji mis mi preporucujete? Mx performance znam da je sigurno kvalitetan, a o razeru neznam bas previse. Moje pitanje je da li ce iako je razer gamerski mis zadovoljiti moje kriterije? Recimo da na dan oko 5 sati koristija bi m mis..

ja bi na logitech zbog cijene i onog kotačiča sa strane,a 6400 dpi mislim da nije uopče potrebno za ništa

14 godina
Re: Razer mamba elite vs logitech mx performance

Maknuli su na performancu taj kotačić sa strane, i na glavnom kotačiću su maknuli smart shift tehnologiju. Zato mi se kao najbolji u logitechovoj ponudi taj performance baš i ne čini nešto... Sjećam se kada sam revolution kupio da je bio ludilo, baš je inovativan bio, a ovaj nekako siromašan. Inače volim logitech, i ne bi uzimao neš drugo, ali budući da nemaju baš neku ponudu, bacio sam oko i na druge miševe...

16 godina
neaktivan
Mx performanse definitivno. Ima ga rođo , malo sam radio s njim , zvijer od miša.Kvalitetan , ne gubi signal , precizan.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina

Ako te MX Revolution do sada odlicno sluzio, mozda bi bilo dobro da probas druge marke i modele miseva -mozda ce ti bolje pasat, u protivnom definitivno uzmi MX Performance koji te sigurno nece razocarat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice