Razer Lycosa.

poruka: 17
|
čitano: 3.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Razer Lycosa.

Bok , zanima me jel mi moze neko rec kakva je tipkovnica ako je neko ima? mislim je uzet ovih dana jer vec imam razer nagu , megalodon i destructor proizvode i stvarno sam zadivljen razerovim proizvodima i super su mi , trenutno imam jako jadnu logitechovu tipkovnicu ( neku od 50 kn ) pa sam odlucio jos i tipkovnicu uzet da sam pun :)   cujem dosta kritika i loših i dobrih al me više zanimaju oni loši tipa , tipke se izlizu odnosno slova nakon jako malo vremena , otisci prstiju ostaju po tipkovnici itd iskreno ovo sa otiscima me i nezanima toliko ali me jako brinu izlizana slova na tipkama pa ako je neko imao nekih problema s tipkovnicom molio bih da mi kaze :) hvala ! takodjer me zanima koja je razlika izmedju mirror i obicne verzija i gdje se mogu uzet ( na podrucju splita ) ... hvala unaprijed na odgovorima , pozdrav.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer Lycosa.
ako mora baš biti razer onda uzmi arctosu.

ako ti ne treba to osvjetljenje na tipkovnici uzmi nju meni se svidjela.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Razer Lycosa.

da to sam isto zaboravio pitat al me zanima , vidim da je lycosa oko 740 kn uracunato PDV is ve dok je arctosa samo 400 i nešto , koji je razlog tome ? znam da je osvijetljenje jedina stvar šta arctosa nema a lycosa ima , a ako je to jedina stvar zašto je ona skuplja mozda cak i uzmem arctosu al cisto me zanima lycosa više njezine mane i tako

16 godina
Razer Lycosa.

Lycosa ima usb priključak te priključke za mikrofon i slušalice

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer Lycosa.

tu jedino usb može poslužit.

a ti priključci za slušalice i mikrofon su mi idiotarija.

pa uštekaš u zvučnu što ti treba.

jel baš mora bit razer il može neš drugo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kao što rekoh , pošto imam razer megalodon , nagu i destructor takodjer bi htio i tipkovnicu sada nabavit USB prikljucak mi stvarno dobro dodje da ustekam nagu / megalodon da mi se manje kabela slucajno zamrsi ili nešto tako , btw još jednom ponavljam ako neko zna gdje se moze uzet u okolici splita bio bi i više nego zahvalan da mi kaze :) pozz

15 godina
neaktivan
Razer Lycosa.
imaš u splitu u linksu i arctosu i lycosu piše da je raspoloživo.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HeAvy kaže...

kao što rekoh , pošto imam razer megalodon , nagu i destructor takodjer bi htio i tipkovnicu sada nabavit USB prikljucak mi stvarno dobro dodje da ustekam nagu / megalodon da mi se manje kabela slucajno zamrsi ili nešto tako , btw još jednom ponavljam ako neko zna gdje se moze uzet u okolici splita bio bi i više nego zahvalan da mi kaze :) pozz

To sto to sada imas to je najmanji problem. Svojevremeno sam imao svu periferiju od logitecha, pa sam vidio da je to samo pitanje moje vlastite gluposti. Doduse, tada su i bila takva vremena da drugih nije bilo na trzistu, osim tu i tamo nesto od CL-a i Microsofta. Kupi si ono sto ti odgovara, a ne kupuj po imenu. Razera imas u linksu, a, ako se ne varam on ima poslovnicu u Splitu.

16 godina
neaktivan
Razer Lycosa.

imam je ja super je mozda napravim review.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja znam za 2 marke koje su vrhunske u gamerskim proizvodima to su logitech i razer sa logitechom imam jako jako loseg iskustva , imao sam g15 tipkovnicu i usred igre koju igram mi je crkla , otišo je zamijenit pola tipaka nije radilo od tada sam rekao da necu nista logitechovog a jedino šta mi preostaje je razer a kada uzimam opcenito stvari radje cu stedit malo duze i uzet najbolje nego uzet nesto srednje pa uvijek kasnije se pitat zašto nisam ono uzeo u ovom slucaju tu je arctosa i lycosa i zato zelim lycosu i zato sam pokrenuo ovu temu da pitam koje su mane ove tipkovnice jer me prvenstveno to zanima a vama hvala na odgovorima :) do linksa otidjem kroz ova 2 dana jos me uvijek zanima o ovome što sam cuo jel se stvarno slova izlizu nakon kratkog korištenja ili su to samo glasine? hvala unaprijed na odgovorima.

15 godina
neaktivan
Razer Lycosa.

Ja imam Lycosu vec dosta dugo, tipkovnica je odlicna. Tipke mi savrseno odgovaraju, osvijetljenje je odlicno. Predlazem ti da ju kupis svakako.

1 0 hvala 0
17 godina
HeAvy kaže...

ja znam za 2 marke koje su vrhunske u gamerskim proizvodima to su logitech i razer sa logitechom imam jako jako loseg iskustva , imao sam g15 tipkovnicu i usred igre koju igram mi je crkla , otišo je zamijenit pola tipaka nije radilo od tada sam rekao da necu nista logitechovog a jedino šta mi preostaje je razer a kada uzimam opcenito stvari radje cu stedit malo duze i uzet najbolje nego uzet nesto srednje pa uvijek kasnije se pitat zašto nisam ono uzeo u ovom slucaju tu je arctosa i lycosa i zato zelim lycosu i zato sam pokrenuo ovu temu da pitam koje su mane ove tipkovnice jer me prvenstveno to zanima a vama hvala na odgovorima :) do linksa otidjem kroz ova 2 dana jos me uvijek zanima o ovome što sam cuo jel se stvarno slova izlizu nakon kratkog korištenja ili su to samo glasine? hvala unaprijed na odgovorima.

Ti ocito nisi cuo za Logitechovo jamstvo :)

Sa par mailova si mogao dobit novu tastaturu. No dobro...

I'm going woo woo
17 godina
Razer Lycosa.

Imam Lycosu isamo rijeci hvale.

Osjecaj tipkanja mi nikada nije bio tako ugodan, a sama tipkovnica izgleda fenomenalno.

Performanse i osjetljivost tipki je savrsenstvo, USB prikljucak funkcionira savrseno itd. itd. blah blah.

Tebe vjerojatno vise zanima jel ima kakve mane. :P

Ima.

Tipkovnica, izuzev tipki sa gumenim finishom je glossy takodase tipkovnica dosta brzo zapacka i prasina se vidi na njoj tako da ju se tu i tamo treba pobrisati.

Druga mana je sto onaj media touchpad ne radi uvijek kako treba.

Nekad se zblesira, pa kad oces stisnuti tipku next song, on to prihvati kao play pause ili uopce ne prihvati input.

Rijesenje je jednostavno, samo prijedes preko cijelog touchpad-a sa prstom i stvar se popravi, ali da postoji greska - postoji.

Sve ostalo je vrhunski napravljeno i ja sam zadovoljan svojom kupnjom i nije mi zao tih 700 kuna. :)

Ako te jos sta zanima, pitaj.

Sad bas nemam vremena pisat cijelu recenziju. :P

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
HeAvy kaže...

Ti ocito nisi cuo za Logitechovo jamstvo :)

Sa par mailova si mogao dobit novu tastaturu. No dobro...

Ako ju ima moze jos uvijek. Minimalna garancija kod logija je 3 godine ;)

:)
17 godina
HeAvy kaže...

Ej, sada sam primjetio da pitas u vezi problema sa izlizivanjem gumbiju.

Mislim da je to bio problem kod prvih modela Lycose.

Ja svoju imam vec nekih godinu dana, mozda vise i niti jedan gumb nije izlizan.

Inace nije da ne silujem tipkovnicu a i vidjela je ona svoju porciju cevapa i druge hrane, haha, al gumbi su ostali kao prvog dana.

- Psiho246
15 godina
neaktivan

drago mi je za cut da je pohvaljujete , sutra ujutro 1st stop - links split :)

16 godina
odjavljen
Razer Lycosa.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice