Razer Lycosa ili Logitech G19

poruka: 18
|
čitano: 2.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znači cijena nije bitna nemojte to gledati, ali tražio bih savjet od onih koji su po mogućnosti radili na/vidjeli obje tipkovnice koju od njih dvije izabrati i zašto, hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina

Ja mislim da tu nema pravog izbora, kada je Logitech G19 bolja tipkovnica.

Jedino sto ne bih nikada dao toliko novaca za nju, a meni osobno Lycosa ima bolji dizajn.

Inace, rade uzmi neku trecu ako vec imas love, a zelis high end tipkovnicu.

Sto fali Razer Blackwidowu?

- Psiho246
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina

Nema nikakve dileme. G19.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Razer Lycosa ili Logitech G19

Blackwidow je vrhunska tipkovnica al meni nekako izgledom i dizajnom i svime skupa ne paše nimalo, jedino mi je privlačna zbog mehaničkih tipki, ali ipak nedovoljno da bi mi bila prvi izbor. Ugl. dvoumio sam se između ove dvije, ali i meni je prvi izbor bila g19 pošto stvarno mi tipkovnica treba i za igranje i pisanje i multimediju sasvim podjednako, a ova nekako to sve obuhvaća izvrsno :D hvala :D

15 godina

Po meni , tu nemas kaj razmisljat ! Uzmi G19 ! Meni je malo zao sto sam bio uzeo G15 jer mi se G19 jako sviđa !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Definitivno g19 {#}

Inače je bolje izbjegavati razer zbog visokih cjena a lose kvalitete izrade, nisam siguran oko lycose.

Al u svakom slučaju g19 je bolja tipkovnica 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stvarno nemas problema s novcem kad uzimas g19...ja cu osobno uzeti g110, ljepsa mi je od lycose, nije razer(idu mi jako na zivce razer geek-ovi), a kako vidim ljudi kazu da je bolja od lycose...

Aventador
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hah , pa ne kupuje se tipkovnica svaki cas{#} , a onaj ko voli malo raskosniju tipkovnicu zasto ne , ako se ima para !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nije da se razbacujem s parama, nego tocno tako kako si ti rekao ! tipkovnica je tipkovnica ! ;)

17 godina
Lycosa i G19 nisu ista kategorija :)
BlackWidow i G19 jesu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Lycosa i G19 nisu ista kategorija :)
BlackWidow i G19 jesu

Probao G19 u prodavaonici neki dan.

Ima potpuno isti mehanizam kao Logitech tastatura od 120Kn.

15 godina
neaktivan

Ne znas o cemu pricas..

17 godina
Blackwidow je mehanicka, G19 membranska kao i ostale Logijeve tako da djelomicno Onjegin ima pravo, ali treba sagledat kvalitetu izrade i dodatne mogucnosti koje mu trebaju za neki gaming gust.
17 godina

Imam G19, a prije toga sam imao SS 7G... Još uvijek sam u potrazi za savršenom tipkovnicom. :) G19 je tipična gamerska tipkovnica sa membranskim tipkama. Ima možda nešto više điđi od konkurencije. Izdvaja je naravno mali lcd koji može biti koristan. Ja ga uglavnom koristim za foobar i to bi otprilike bilo to što se tiče lcd-a. Malo su me razočarali driveri koji recimo nemaju OSD za volume pa koristim nekakav third party programčić. Snimanje makroa je izuzetno jednostavno. Super je recimo kad roboform traži master password a pritisne se samo jedna g tipka. :) Vjerojatno je ista situacija i kod ostalih tipkovnica sa dodatnim g tipkama. Osjećaj tipkanja je tako, tako... Meni malo bolji od 7G jer mi je black cherry mehanizam ipak bio naporan. Dojam kod G19 je da su tipke kao rasklimane malo, ali ne utječe na brzinu tipkanja. Čak mogu reći da fino ide tipkanje. Malo me smeta i što su naša slova samo naljepljena tako da nemaju osvjetljenje. Ako se tipkovnica podigne sa "podizačima", onda malo klizi u žaru borbe ponekad jer te plastike nisu gumirane dolje. Sve u svemu, dosta precijenjena tipkovnica. Mislim da na cijenu najviše utječe taj lcd. Mogli su komotno staviti samo mali display koji prikazuje sat i sniziti cijenu za 400 kn npr. :)

0 0 hvala 0
17 godina
G19 kosta izmedu 1100 i 1600 kn sto je neisplativo za tipkovnicu koja nema mehanicke tipke,
g110 je po meni najbolja logijeva gaming tipkovnica.
17 godina
Mitch kaže...
G19 kosta izmedu 1100 i 1600 kn sto je neisplativo za tipkovnicu koja nema mehanicke tipke,
g110 je po meni najbolja logijeva gaming tipkovnica.

Samo mala napomena. Nisu baš sve mehaničke tipkovnice za svakoga. Recimo black mehanizam pruža dosta veliki otpor prilikom tipkanja. Meni osobno nije odgovarao. Blue je opet preglasan. Vjerojatno bi izbor za mene bio red ili brown. Samo što još nisam uspio pronaći mehaničku tipkovnicu sa tim mehanizmom, a da je lokalizirana i da barem ima osnovne multimedijske tipke. Ako netko zna da li postoji tako nešto, neka mi pošalje pp, ili napiše ovdje.

17 godina
mislim da je SS pustio Diablo tipkovnicu s red-om
17 godina

Ova bi bila idealna - Corsair Vengeance K90, samo da je lokalizirana... Čak se može i nabaviti kod nas.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice