Razer - koji od ova dva miša

poruka: 20
|
čitano: 2.878
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

mislim si kupiti neki razer miš, igram uglavnom cod4. sada me zanimaju iskustva onih koji su probali jedan od ova 2, cijena im je ista. Koji je bolji za fps igre?

i mislim si uzeti razer, drugi me ne zanimaju...

http://hgspot.hr/opis.aspx?ID=036622   -  RAZER DeathAdder

http://hgspot.hr/opis.aspx?ID=036625   -  RAZER Diamondback 3G

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bi rađe 3G

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razer - koji od ova dva miša
Hex kaže...

Ja bi rađe 3G

pridruzujem se
imao prilike radit s njim
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Ja sam DeathAddera. Imam Copperhead već oko tri godine i super sam zadovoljan sa njime, a sad mislim kupiti Razer Mambu kad iziđe...
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 15:01 (Razer_Copperhead).
17 godina

Posto je DeathAdder jedini koji nije simetrican, vec je prilagodjen desnjacima, ja sam apsolutno za DeathAddera.

16 godina
protjeran

manje vise ti je svejedno ali gledaj jedno da ima 3g laser znat ces nakon nekoi vremena koliko ti pomaze i to da ti pase u ruci znaci obavezno ga isprobaj u uducano koji ti bolje lezi

ja imam lachesis-a i jednostavno je mrak jedina zamjerka je na donju plastiku koja se jako prlja da je barm cijeli od gume!!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Definitivno DeathAdder,postoji DeathAdder s 3g senzorom,ja ga imam,odlican jeCool

Svakako preporukaNamigiva

Sa Diamondback sam bio malo radio,ali nepase mi u ruci toiko dobroNeodlučan

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 15:22 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Death Addera, u biti su isti miševi, oba imaju 3G laser, al adder je ljepši i napravljen za dešnjake.

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se ne prlja donji dio.

Ali koristim i dobru podlogu za misha, nekako mi je zhao takav mish vuch po stolu.

17 godina
protjeran

jednostavno

onaj koji ti najbolje paše u ruci

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam RAZER Diamondback 3G, vhunski miš za igranje ALI mu je ''procvilio'' scroll nakon 6mj. Ako proguglas malo vidjet ces da dosta ljudi ima isti problem sa razerovim misevima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bolje ovaj koji podržava 3g XD

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adoon kaže...

Ja imam RAZER Diamondback 3G, vhunski miš za igranje ALI mu je ''procvilio'' scroll nakon 6mj. Ako proguglas malo vidjet ces da dosta ljudi ima isti problem sa razerovim misevima

kak misliš "procvilio"? Jel uopće ne radi ili kako?
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
Pero Dinamit kaže...
Adoon kaže...

kak misliš "procvilio"? Jel uopće ne radi ili kako?
 Radis sve savršeno ali kad okrećeš scroll wheel onda se čuje škripanje (cviljenje), kao da je nestalo onoga za podmazivanje. Kontaktirao sam i Razer direktno i rekli su da će napravit zamjenu, samo da ga pošaljem al nikako uvatit vrimena, a i moram negdje iskopat svoj stari Logitech. Stvar je uistinu bizarna ali nervira.
16 godina
protjeran
Dachande kaže...

Ali koristim i dobru podlogu za misha, nekako mi je zhao takav mish vuch po stolu.

ja ne mislim na donji dio misa nego onaj di su bocne tipke kada mi se znoje ruke onda se jako uprlja jer je neka jako glatka povrsina odnboasno plastica!!!steta sta nije cijeli kao gornjio dio od gume!! i jos nesto ako kupujes takav mis obavezno kupi i podlogo!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
Dachande kaže...

ja ne mislim na donji dio misa nego onaj di su bocne tipke kada mi se znoje ruke onda se jako uprlja jer je neka jako glatka povrsina odnboasno plastica!!!steta sta nije cijeli kao gornjio dio od gume!! i jos nesto ako kupujes takav mis obavezno kupi i podlogo!!
 Meni se je isto znalo nakupiti prašine, ali je to od kada sam kupio podlogu Razer eXactMat X Control nestalo.Cool
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 10:07 (Razer_Copperhead).
17 godina

nema frke što se tiče podloge, imam već razer goliahtus podlogu Namigiva

sutra ću otići do trgovine i probati oba miša, pa koji mi bude bolje ležao u ruci njega ću uzeti...

tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

nema frke što se tiče podloge, imam već razer goliahtus podlogu Namigiva

sutra ću otići do trgovine i probati oba miša, pa koji mi bude bolje ležao u ruci njega ću uzeti...

tnx!

vjeruj mi neće ti lezat ni jedan probaj s nekom drugom markom
MB-Gigabyte-EX58-EXTREME,s1366 DDR III,Core i7 965-4×3.2Ghz 1333Mhz, DDR III-Crosair,TWIN3X4096 (2×2Gb)-NVIDIJA (GF_GTX280 ×2) Power Corsair HX1000W, HDD Seagate ST31500341AS (2×1.5TB) T,T-VD4000BWS Kanddalf
16 godina
protjeran

ako vec imas svoju neku podlogu odnesi je i tamo probaj ako mos tako sam ja kupio svoj copperhead a podloga je razer exactmat...

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina

Iako nisam neki simpatizer razera moja preporuka je RAZER DeathAdder, meni je malo velika ruka pa mi bas i ne lezi ali mis kao mis ima solidne performanse.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice