Razer dijeli periferiju, prijavi se!!

poruka: 6
|
čitano: 1.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako ja sam upravo saznao nazalost tek sad da razor dijeli periferiju tj. trebate se prijavit na njihovoj stranici (ispod imate moj link koji vodi do te stranice, svaka osoba dobije unique link) te slijedite daljnje upute koje dobijete na mail...

http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=e8dd5e416099d7c0dbc3f3a577edadf8

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razer dijeli periferiju, prijavi se!!
(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina

jbga... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam sta ste svi nabrijani na taj Razer,sta mislite da ako cete imati svjetleci mis da cete biti Pr0?I tako djeca pitaju,dajte pro CFG wtf?Neko te moze 0wnati s misom od 30kuna.Jedino bi se prijavio da Logitech djeli miseve jer su najkvalitetnija firma.

Tehničar za Računalstvo

2 2 hvala 0
17 godina
RE: Razer dijeli periferiju, prijavi se!!
amadeususs kaže...

Neznam sta ste svi nabrijani na taj Razer,sta mislite da ako cete imati svjetleci mis da cete biti Pr0?I tako djeca pitaju,dajte pro CFG wtf?Neko te moze 0wnati s misom od 30kuna.Jedino bi se prijavio da Logitech djeli miseve jer su najkvalitetnija firma.

Daj se poklopi preko usiju i ociju, ja sam mislio da ljudi neznaju btw. imam 23 godine i nebi mi skodilo da neki quarc i ja dobim besplatno.. bio to razer ili genisu ili trust... Bolje sudjelovat nego nis i pametovat i filozofirat... tak da ako nemas pametnijeg posla radije suti..

Jedino sta sam fulo je to sta nisam znao da vec postoji tema..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice