Razer DeathAdder

poruka: 18
|
čitano: 4.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Razer DeathAdder

bok svima zanima me ako netko ima Razer DeathAdder miš neka mi odgovori dali mu srednji kotačić podržava osim funkcije gibanja gore i dolje te klika unutra, i funkciju kretanja ljevo i desno. Pa uz to slijedi i pitanje kakvi su mu driveri, može li se namjestiti za bilo koju tipku bilo koji keystroke .... konkretno može li se kotačiću za funkciju gore i dolje postaviti arrow up & down, a gibanju ljevo i desno na kotačiću postaviti funkcija arrow letf & right ... hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Razer DeathAdder

Nema micanja lijevo desno, samo gore dole i klik.

17 godina
neaktivan
.... steta .... a kaj je sa drugim tipkama dali se moze na svaku tipku postaviti keystroke ...
17 godina

Da, svaka tipka je konfigurabilna. Sto sa obicnim i jednostavnim naredbama, sto sa makroima.

17 godina
Razer DeathAdder

Mislim kupit Razer DeathAdder pa bi odmah uzeo i razer podlošku. Zanima me kakva je ova Razer Mantis i jel je bolje uzet control ili speed?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Mislim kupit Razer DeathAdder pa bi odmah uzeo i razer podlošku. Zanima me kakva je ova Razer Mantis i jel je bolje uzet control ili speed?

Da se odmah izjasnim-sve Razerove podloge su izvrsne. A o tome hoćeš li uzeti control ili speed ovisi o tebi, već ti i u nazivu piše čemu služe :)

žnj
16 godina
neaktivan
Razer DeathAdder

imam logitech g5 i razer golijatus control .. savrseno :D

xF: rebelsy

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer DeathAdder

Ja baš čekam deathadder i exactmat podlogu nadam se da nisam pogrješio!

0 0 hvala 0
17 godina
RazerDinoMan kaže...
Igor kaže...

Da se odmah izjasnim-sve Razerove podloge su izvrsne. A o tome hoćeš li uzeti control ili speed ovisi o tebi, već ti i u nazivu piše čemu služe :)

Sta speed je za veću brzinu i neprecizno je a control obratno, nekontam bas te nazive, na misu se određuje brzina(dpi) a podloga služi najvise onima koji vole velik dpi ali u pojedinim igrama mali sensetivity pa im je tada mis jako neprecizan bez podloge.

I ja se mislim koju bi podlogu i koje je značenje jedne i druge, inace nekako bi rađe Control.

Oštećen za pola zvjezdice :| (:D)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 20:50 (markoal).
16 godina
neaktivan
Razer DeathAdder

Podloga nije tu samo zbog preciznosti i brzine več da ne oštetiš miša tj. noge.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...
RazerDinoMan kaže...
Igor kaže...

Sta speed je za veću brzinu i neprecizno je a control obratno, nekontam bas te nazive, na misu se određuje brzina(dpi) a podloga služi najvise onima koji vole velik dpi ali u pojedinim igrama mali sensetivity pa im je tada mis jako neprecizan bez podloge.

I ja se mislim koju bi podlogu i koje je značenje jedne i druge, inace nekako bi rađe Control.

Ne baš tako. Speed je za brzinu (FPS igre s puno akcije) ali nije zbog toga neprecizan. Naprotiv Osmijeh. Control ti ima samo poboljšanu razinu kontrole (RTS i strategije). Najbolju razliku bi uvidio kad bi probao (ne nužno kupiti, samo pogledati i opipati razliku) ovu podlogu. Tako da ti ja predlažem da prvo provjeriš na onoj podlozi razliku, te da se uvjeriš da razlika zaista postoji, a onda uzmeš onu podlogu koja ti više paše.

žnj
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 21:00 (RazerDinoMan).
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Podloga nije tu samo zbog preciznosti i brzine več da ne oštetiš miša tj. noge.

Ovi noviji miševi imaju gumene nožice (DeathAdder :)) pa im se ne može puno naštetiti time

žnj
17 godina
Razer DeathAdder

Joj! Za...o sam se! Kupio sam Razer Goliathus ali scaled-down veličinu. Htio sam standard. Jel hoće netko kupiti ovu moju dam za 80 kn? Nova je, danas stigla.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2009 21:22 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer DeathAdder

i ja sam se zaebao .. uzo sam tu premalu za g5 ... al nea veze :D

xFire: rebelsy

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Joj! Za...o sam se! Kupio sam Razer Goliathus ali scaled-down veličinu. Htio sam standard. Jel hoće netko kupiti ovu moju dam za 80 kn? Nova je, danas stigla.

uzeo bi ju, ajde poslikaj i daj neki link sa opisom...

16 godina
protjeran
Igor kaže...

Uzeo Trulex veličinu, hahahahaha.

Pa piše ti pored Goliathus je li Alpha ili sta vec (ako ne vidis po cijeni).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
Mentalist kaže...
Igor kaže...

Uzeo Trulex veličinu, hahahahaha.

Pa piše ti pored Goliathus je li Alpha ili sta vec (ako ne vidis po cijeni).

Ma znam bio sam nepažljiv.

15 godina
neaktivan
Razer DeathAdder

Koja je razlika između

V1

V2 Re-Spawn

Black Edition???

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka