Vec nekoliko dana imam razer deathadder instalirao sam najnovije drivere v2.0 a firmware je 1.27 skinuo sam novi firmware 1.31 kako bi sve bilo najnovije i da miš bolje radi (bugovi i slicno) poceo sam update firmware-a i nakon nekog vremena mi javlja grešku(slika) os je windows 7 ultimate 64x probao sam na xp-u ali ista greška. U cem je problem dali je do drivera miša ili firmware-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja napravio i update drivera i firmwarea i sve mi radi normalno. Da nisi možda skinuo krive drivere za štakora? Jer imaš drivere posebno za stariju verziju (1800 DPI) i za noviju (3200DPI) i moraš baš za onaj koji ti imaš, u protivnom neće raditi.
Jeli taj tvoj DeathAdder ovaj novi sa senzorom od 3500dpi?
Ako je onda ne možeš updateat na 1.31 Firmwere je piše da je samo za one s 1800dpi.
Moj je sa 1800dpi-a i uspješno san ga updatea.
Moj je sa 1800 dpi ali mislim da je problem u 64 X windowsu tako google kaže koji os imate.
Edit:Nista ne pomaze uvijek ista greška na 32x xp-u ne radi driver je najnoviji al opet nece update.
Help? Jel ima netko slican problem neznam vise sta cu na kojem os update-ate firmware. Treba mi pomoc prije nego što idem pisat mail razer support.
Rješio sam problem update-o sam firmwire na xp uz pomoč uputa na razer support. Sad je 1.31
Može Lock