Razer Deathadder firmware error

poruka: 6
|
čitano: 1.781
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Vec nekoliko dana imam razer deathadder instalirao sam najnovije drivere v2.0 a firmware je 1.27 skinuo sam novi firmware 1.31 kako bi sve bilo najnovije i da miš bolje radi (bugovi i slicno) poceo sam update firmware-a i nakon nekog vremena mi javlja grešku(slika) os  je windows 7 ultimate 64x probao sam na xp-u ali ista greška. U cem je problem dali je do drivera miša ili firmware-a.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ja napravio i update drivera i firmwarea i sve mi radi normalno. Da nisi možda skinuo krive drivere za štakora? Jer imaš drivere posebno za stariju verziju (1800 DPI) i za noviju (3200DPI) i moraš baš za onaj koji ti imaš, u protivnom neće raditi.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Jeli taj tvoj DeathAdder ovaj novi sa senzorom od 3500dpi?

Ako je onda ne možeš updateat na 1.31 Firmwere je piše da je samo za one s 1800dpi.

Moj je sa 1800dpi-a  i uspješno san ga updatea.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Moj je sa 1800 dpi ali mislim da je problem u 64 X windowsu tako google kaže koji os imate.

Edit:Nista ne pomaze uvijek ista greška na 32x xp-u ne radi driver je najnoviji al opet nece update.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 13:58 (zeroname).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Help? Jel ima netko slican problem neznam vise sta cu na kojem os update-ate firmware. Treba mi pomoc prije nego što  idem pisat mail razer support.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rješio sam problem update-o sam firmwire na xp uz pomoč uputa na razer support. Sad je 1.31

Može Lock

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice