Razer Deathadder 3500 vs. Roccat Kova+

poruka: 7
|
čitano: 1.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Razer Deathadder 3500dpi vs. Roccat Kova+

Pozdrav,

planiram kupiti polovni gaming miš star par mjeseci max s validnim papirima i suzio sam si izbor na ova dva miša (ciljam na taj cjenovni rang 200-300kn max). Osobno najviše igram RPGove i FPSove (znam, ni tamo ni vamo). Dosta sam surfao i znam više manje sve. Deathadder je najprodavaniji Razerov miš, super DPI, jedni hvale a drugi se žale na nožice miša itd. Kova+ vizualno prelijep, neki hvale shift button opcije, neku kude, ljudi kazu da je mijenjanje svjetlosi misa pusiona, drugi kazu da je mis predobar itd. 

Kakogod neda mi se više čitati pa ću nabaciti anketu da vidim glas naroda. Također ću nadodati treću opciju, Roccat Kone+ (iako on izlazi izvan novčanih gabarita). 

Hvala svima unaprijed 

5 Razer Deathadder 3500dpi
0 Roccat Kova+
2 Roccat Kone+

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Razer Deathadder 3500dpi vs. Roccat Kova+

Savjetujem ti da isprobaš sva tri ukoliko je moguće.

Ja sam imao tu sreću i isprobao sam par miševa u lokalnom it shopu nakon što mi je otišao Deathadder 1st gen nakon 3-4 godine (blue scroll of death) i isprobavao sam Logija G700 i Roccata jednog (ja mislim da je baš Kone+) i na kraju sam se odlučio za R.A.T. 5 jer je jako sličan oblikom D'adderu (može se čak i skratiti njegova dužina i pasat će ti ukoliko voliš niže miševe). I'm a claw grip man myself i nikad mi nisu pasali previše povišeni miševi.

Deathadder nije razočarao, čak i bez braided kabla išao je sa mnom svugdje, na lan partyje, kasnonoćne maratone i mislim da je imao više klikova nego neki vozači km. Reći će zlobnici "Kako te nije razočarao kad ti je krepao scroll?", ali ja ipak kažem da je miš potrošna roba i jednom će krepati. Zapravo, čudim se kako nije ranije otišao koliko sam ga "silovao". :)

15 godina

Si gledao mozda novi Sharkoon Darkglider ? Isprobaj ga ako mozes , meni je vrlodobro sjeo , a i cesta je preporuka !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Onaj Kone (mada sam imao onoga bez plusa) koji ti izlazi iz 'gabatira' samo mogu napisati da mi se ofucao nakon pola godine, onda krenuo sa viseklikom nakon nesto vise od godine dana.

Ako zelis slobodno ti ga poklonim. Besplatno {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ok, tada ću se orijentirati na Deathaddera, hvala!

Nego, nisam dugo bio na forumima i vidim da više nema klasičnog ponuda/potražnja podforuma.. tražio sam i ne mogu naći ali jeli postoji neko mjesto na forumu gdje mogu dati oglas za potražnju?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Razer Deathadder 3500 vs. Roccat Kova+
si razmislio o steelseries kana? fenomenalan mis kakti mrvicu lisiji od senseia od 700kn:) a 300kn novi u ducanu...moja cista preporuka a i reviewi po netu su mu dali maximalne ocijene...
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + MSI Gtx660 OC Power Edition TwinFrozr 3 2Gb 1200/1650mhz..
15 godina
Re: Razer Deathadder 3500 vs. Roccat Kova+
mysantrop kaže...

Nego, nisam dugo bio na forumima i vidim da više nema klasičnog ponuda/potražnja podforuma.. tražio sam i ne mogu naći ali jeli postoji neko mjesto na forumu gdje mogu dati oglas za potražnju?

Da , imas male oglase !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice