Razer Blackwidow 2013 problem

poruka: 6
|
čitano: 1.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Razer Blackwidow 2013 problem s tipkom

Poštovani,

evo imam interesantan problem sa svojom Razer BlackWidow 2013. Naime radi se o doslovno bedastom problemu, čim se ulogiram u snyapse 2.0 tipka R otkaže poslušnost, jednostavno prestane delat (tipka se ne zaglavljuje).

Zatvorim synapse i tipka proradi, probo reinstall softvera a ista stvar se događa, interesira me ima li ko kakv savjet kak da to rješim.

Tipkalo je malo preskupo da bi imalo tako banalan problem a očito je da je tak sa razerom.

Unaprijed hvala na odgovorima

BF3 nick : BlackBogdo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razer Blackwidow 2013 problem s tipkom

Baš sam malo guglo jer fakat nije jeftina tipkovnica....Imaš sreće što tvoja tipka otkazuje poslušnost jer drugima slova spama (što je moram priznat puno gore)....

Jedan je riješio jer je skužio da se synapse i setpoint (od logitecha) kolje....

Nije isto al slično....

http://www.overclock.net/t/1343887/razer-ultimate-blackwidow-2013-problem

15 godina
neaktivan

Vidio to prije neg sam napisal post, a temu sam pokrenuo jer dost ljudi ima baš razer periferiju, pa su se možda susreli s takvim problemom.

BF3 nick : BlackBogdo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sličan problem na Lycosia mirrored. Bez sinapsa. Zna mi se zaštekat slovo i tako ostane, doslovce tipkovnica zamrtvi. Moram ju iskopčat i ukopčat ponovno usb da proradi.

Dao sam 100eur za nju i očekujem pošteni rad, kad tamo dobim bananu. Frend ima tipkovnicu za 80kn koja bolje radi nego 2 ove moje. #FML

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razer Blackwidow 2013 problem

Pozz..

Bez uvrede ali probajte sa Corsair proizvodima,ja imam miš m60 i tipkovnicu k90 i super zadovoljan..a i meni se par frendova žalilo na Razer pa ga nisam uzimao sebi i vidim da nisam požalio{#}

dobus
13 godina
neaktivan
Re: Razer Blackwidow 2013 problem
dobus kaže...

Pozz..

Bez uvrede ali probajte sa Corsair proizvodima,ja imam miš m60 i tipkovnicu k90 i super zadovoljan..a i meni se par frendova žalilo na Razer pa ga nisam uzimao sebi i vidim da nisam požalio{#}

Bez uvrede ali neće sad valjda prodavati tipkovnicu od skoro soma kuna nego će probat riješit problem.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice