- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko para
to je bitno
50$, nije ni puno ako znamo koliko je Mamba "pjevala".
Za Hrvatsku možeš očekivati nekih 300 ili više kuna.
Tko kupuje novi miš i nije puno.
kolko para
to je bitno
$49.99 piše ti s desne strane sa crvenim slovima.
Hiperinflacija gamerskih miševa sa njihove strane. Pitam se zašto? Da nije slučajno Mamba zakazala sa prodajom? U biti, shvatio bi silnu proizvodnju miševa da su kojim slučajem orjentirani i na segment koji ne pripada samo igračima.
Koliko vidim nema dodatnih tipki osim dvije glavne i kotacica.
Ne kuzim zasto su u Razeru uvijek tako skrti na dodatnim tipkama...
Ali miš je i osjetno jeftiniji od ostalih kao što su Mamba itd.
Moje je miišljenje da se isplati za taj novac.
Hiperinflacija gamerskih miševa sa njihove strane. Pitam se zašto? Da nije slučajno Mamba zakazala sa prodajom? U biti, shvatio bi silnu proizvodnju miševa da su kojim slučajem orjentirani i na segment koji ne pripada samo igračima.
Mozda hiperprodukcija?
Meni je bas cool da imam par modela vise kada kupujem miš (proud owner of Deathadder)...
Cudno mi je sto nema dodatnih tipki ali mozda je to i cool. Back to the basics (svi znamo da je Razer proizveo prvi gamerski mis na Svijetu i nazvao ga Boomslang).
To ce ti bit mišić mali,ko onaj Razer Salmosa.Otpada mu teflon od ispod,lagan.. i tako to.Za klince strava
Pozdrav, htio bih kupit taj miš... Eh sad me zanima da li ga ima tko i kakva su vaša iskustva, te koliki je miš? Samo vas molim da mi nepišete da rade kupim neki Logitech-ov miš, jer bih baš htio Razer
EDIT: Pa zar nitko?
Pozdrav, htio bih kupit taj miš... Eh sad me zanima da li ga ima tko i kakva su vaša iskustva, te koliki je miš? Samo vas molim da mi nepišete da rade kupim neki Logitech-ov miš, jer bih baš htio Razer
EDIT: Pa zar nitko?
Ja ga koristim...odlican mis...odlicno sjedi u svakoj ruci...puno dpia i odlican laser..U RAZERU SU SKUPI ZATO JER DA DODAJU JOS NEKE STVARI MIS BI BIOOO JAKKKKKKKKOOOO SKUPP.....AL I KVALITETAN!!!!NEBI IMALI PRODAJE...LJUDI NEBI MOLI SEBI PRIUSTIT...
MAMBA JE NAJBOLJI MIS!!ISPOBANO!