vrijedi sigurno 200kn, lijep,kvalitetan, do 3500dpi, dobar za fps-ove ,dobro lezi u ruci ali opet malo tipki :S
Da vrijedi 200 kn i to bi bila ok cijena ali opet šteta zbog tipki

vrijedi sigurno 200kn, lijep,kvalitetan, do 3500dpi, dobar za fps-ove ,dobro lezi u ruci ali opet malo tipki :S
Da vrijedi 200 kn i to bi bila ok cijena ali opet šteta zbog tipki
ovako mislim potrositi 500kn na mis moze i polovni
koji preporucate(imam malo vecu sapu)
ja mislim uzet deathadder re-spawn 3500dpi
Sta se vama svidja kod razerovih modela,to sto ima dobar izgled i neki modeli svijetlu,to je vama animljivije od kvalitete!!
Dok je logitechu kvaliteta na prvom mjestu!!
MX518 svakako!!
Sta se vama svidja kod razerovih modela,to sto ima dobar izgled i neki modeli svijetlu,to je vama animljivije od kvalitete!!
MX518 svakako!!
a roccat kone btw gledao sam deathadder i isprobao ga i odlicno mi pase i dobar i uz to imam 17" monitor pa mi dpi uopce nije bitan
sta se tice pasanja pasu mi pa me zanima koji ima najbolje performanse(bez obzira na kvalitetu izgled i to)
deathadder
g5
rat 7
imperator(donekle)
roccat kone
i ako moze netko reci razliku izmedu deathaddera 1800 i 3500dpi(kao sto sam rekao to mi nije vazno)osim dpi-a
Logitech je PC-jev najbolji prijatelj :D
MX518 svakako!!
a roccat kone btw gledao sam deathadder i isprobao ga i odlicno mi pase i dobar i uz to imam 17" monitor pa mi dpi uopce nije bitan
sta se tice pasanja pasu mi pa me zanima koji ima najbolje performanse(bez obzira na kvalitetu izgled i to)
deathadder
g5
rat 7
imperator(donekle)
roccat kone
i ako moze netko reci razliku izmedu deathaddera 1800 i 3500dpi(kao sto sam rekao to mi nije vazno)osim dpi-a
G5 se vise ne proizvodi. A gle to je sve tu negdje po performansama.nećeš ti sad imat duplo bolji skill jer npr rat ima mizerno bolji senzor od deathaddera.pusti price i te gluparije.uzmi koj ti najbolje leži u ruci.
Logitech je PC-jev najbolji prijatelj :D
I moj ;)
MX518 svakako!!
deathadder
g5
rat 7
imperator(donekle)
roccat kone
G5 se vise ne proizvodi. A gle to je sve tu negdje po performansama.nećeš ti sad imat duplo bolji skill jer npr rat ima mizerno bolji senzor od deathaddera.pusti price i te gluparije.uzmi koj ti najbolje leži u ruci.
znam da nije bolji skill al je veci gust
Nemam nikakav koristan savjet al` samo da se pohvalim :)
Kupio sam Logitech G500 i skroz je dobar.Jednom riječju.."au!"
Evo da se i ja malo ukljucim mx518 je jako dugo na trzistu i za svoju cijenu ce dati i previse, za gaming je super.A ovo je jedna provjerna kombinacija mx518+razer goliathus speed edition uz ovo dvoje je uzivancija igrati igre.:)