Rat, Mamba, Naga or Deathadder

poruka: 7
|
čitano: 1.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
a

a

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 22:32 (Marinchi).

0 1 hvala 1
12 godina
odjavljen
a

a

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 22:32 (Marinchi).
15 godina
neaktivan

Bolje da si se malo raspita o senzorima nego o izgledu miseva :)

Deathadder trenutno ima najbolji opticki senzor, znaci nema nikakve akceleracije, predikcije, jittera itd. Senzor ima savrsen 1:1 tracking omjer i daleko je precizniji od svih laserskih miseva. DPI ti ne igra veliku ulogu osim ako nemas vise monitora pa ti treba malo veci DPI, to su sve markentinski trikovi jer sve povise nekakvih 2000 DPI-a tesko da ces koristit ako zelis preciznost. Postoji jos par miseva sa odlicnim senzorima (svi su opticki jer laserski imaju dosta problema osim na hard podlogama) kao Logitech G400, stariji MS IntelliMouse, par Zowie modela i jos neki koji vjerojatno nisu dostupni tu kod nas.

Imao sam Xai-a koji ima moderan laserski senzor i akceleracija od cca 5% se primijeti nakon koristenja Deathaddera koji je kirurski precizan. Jedini problem kod Deathaddera je njegov oblik koji je malo nizi na dnu i to zna dovest do grebanja podloge ako se teflonske papucice istrose, al njih imas na ebayu za 2-3$.

Nakon pustih laserskih miseva koje sam proba, milina je vratit se na opticki koji radi kako spada.

Usput deathadder je najudobniji od svih, pogotovo ako imas malo vecu sapu.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 23:16 (puls4R).

4 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
a

a

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 22:33 (Marinchi).
15 godina
neaktivan

Nisi skuzia, senzor je bitan ne samo radi brzine i DPI-a nego radi preciznosti. Deathadder ti ima korake od 450-900-1800-3500 dpi-a tako da kakvu god rezoluciju imas mozes birat sta ti najvise pase. Uglavnom da ti ne kompliciram Deathadder i Logitech G400 ti imaju najbolje tj. najpreciznije senzore i udobni su, G400 imas za 250kn a Deathadder za nekih 450.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako igras FPS, bilo tko da je malo vishe pro u FPS games reci ce ti da uzmes ZOWIE EC1 eVo, neces pozalit, pozz.

0 0 hvala 0
17 godina

Isprobaj miševe ako imaš prilike. Ja sam zadnjih 5 godina koristio MX518, i sada reko idem probati nešto drugo. Uglavnom, u skladu s financijskim mogucnostima i na temelju jako dobrih review-ova, uzeo sam sharkoon darkglider koji mi se cinio kao best buy za cca 400kn. Miš je jako kvalitetan, ima utege, lcd za dpi, 11 programabilinih tipaka itd. Nakon tjedan dana koristenja mogu reci da mi miš nimalo ne odgovara, jednostavno mi ne leži u ruci dobro kao MX518. Zato mislim da je najvaznije da stavis mis u ruku i isprobas, neki misevi su prilagodjeniji za manje ruke, neki za vece itd...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice