Evo naslov sve kaže, da li se to ikako može zamijeniti, i gdje mogu kupiti zamjenske?
Koliko vidim nemaju support za HR, tako da i neke no name dolaze u obzir, generičke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas zowie nozice za kupit u linksu.
Ovo ne paše nikako, trebalo bi mi više manjih nožica, ovo su dvije velike koje nemam gdje staviti jer je podnožje R.A.T. glupavo napravljeno, puno rupa.
Ovo ne paše nikako, trebalo bi mi više manjih nožica, ovo su dvije velike koje nemam gdje staviti jer je podnožje R.A.T. glupavo napravljeno, puno rupa.
Prije su se mogle naci i steelseries nozice ali ih vise ne vidim nigdje.
Uzmi ove pa prerezi da dobijes 4 komada i prekroji da pasu, obizrom na cjenu vrijedi probati.
Da, da da da da da volim te!
:*
Slash, trebo bi kupit novu podlogu za miša. Imam R.A.T. 5 od nedugo nakon kaj je izašo i nogice mi nisu ni blizu istrošene. Koristim Razer Goliathus Speed podlogu. Nemoj koristit one plastične hrapave.
Podlogu nemam, ne volim ih.
Imam negdje u kući Goliathus Fragged Control, probat ću kad dobijem nove nožice.
Podlogu nemam, ne volim ih.
Imam negdje u kući Goliathus Fragged Control, probat ću kad dobijem nove nožice.
Mislim da Control više koči miša.
Znam, više volim kontrolu nego speed.
Koliko su bolje te teflonske nožice u odnosu na orginal? ja sam naručio isto sa ebaya za g700 4 seta u dvije debljine 0,18 i 0,5mm. Koristim Mionix propus 380 podlogu
Vjerojatno su jednake, ove su još posebno rezane za R.A.T.-a koje sam ja naručio.
Ma i ove što sam ja naručio su rezane samo što su u dvije debljine, a pošto ne znam koliko su original sam uzeo obje po 2 seta da ne prifali.
Slash, trebo bi kupit novu podlogu za miša. Imam R.A.T. 5 od nedugo nakon kaj je izašo i nogice mi nisu ni blizu istrošene. Koristim Razer Goliathus Speed podlogu. Nemoj koristit one plastične hrapave.
a koju tacno?
ima i h vise vrsta??? omega alpha speed control ....
Pa u onoj R.A.T.7 temi smo ti rekli Speed.
Postoje samo Goliathus Control i Speed, tako je i na njihovoj stranici a što u shopovima znači Alpha i Omega pojma nemam.
Pa u onoj R.A.T.7 temi smo ti rekli Speed.
Postoje samo Goliathus Control i Speed, tako je i na njihovoj stranici a što u shopovima znači Alpha i Omega pojma nemam.
A to i mene zanima alpha imega i ostala sranja...nebi da dam 200kn bzvz