Rapier v2, ili novi CM Sentinel

poruka: 7
|
čitano: 2.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dosao sam do videa na youtube-u za CM Sentinel mis, i dok sam vidio cijenu (oko 400 kn kod nas), razmisljam si dali da si kupim taj mis, ili mi je trenutni Rapier v2 sasvim dovoljan.

Kolika je razlika izmedju tih 2 misa?

Posto Rapier v2 ima 3200 dpi, isto utege i sve. Dali se vidi razlika kod tih 2000 dpi, ili je Rapier sasvim dovoljan.

Ako biste mi mogli pomoc, ili objasnit, dali da uzimam novi ili je ovaj sasvim dovoljan..

Hvala :)

1 0 hvala 0
15 godina

Na tvom mjestu bi uzeo novi. Ovaj rapier cini mi se da nema odaziv od 1ms,a ako igras mp fps igre to je lose.

Osobno meni DPI neigra ulogu nego kako mis lezi u ruci,izgled i odaziv.

Umjesto CM Setinela uzmi rade Razer Deathadder za 470kn. On mozda ima 3500 DPI-a ali vjeruj mi i to je sasvim dosta,Jako dobro lezi u ruci.

Dapace imam Razer Imperator 5600DPi, ingame ga drzim na 1800 jednostavno DPI je marketinški trik,kao sto rekoh gledaj kako ti se mis svida, kako lezi u ruci,odaziv!

Slobodno stisnes Hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posto sam slucajno postao preko acc od frenda, na njegovom kompu. Ugl igram stalno CoD 4, i koristim taj Rapier v2 i imam abyssus. Pa nisam primjetio neku veliku razliku kod odaziva. Sasvim su oke. A i koliko znam sto je veci DPI veca je preciznost.. Pa mislim da je Rapier v2 u rangu (moglo bi se rec) sa DeathAdderom..

Ne kazem nista zasigurno nego samo ono koliko sam primjetio.

A posto mislim da nema velike razlike od Abyssus-a i DeathAdder-a osim dizajna (valjda, ne hvatajte me za rijec)

A Rapier mi je bolji od Abyssusa.. Neznam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi Prestigio PMSG1G jedno koplje iznad Abysusa i G500-tke a košta samo 200kn!;)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To sam vidio. U cemu je caka da je 200 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Rapier v2, ili novi CM Sentinel
Purplez kaže...

Posto sam slucajno postao preko acc od frenda, na njegovom kompu. Ugl igram stalno CoD 4, i koristim taj Rapier v2 i imam abyssus. Pa nisam primjetio neku veliku razliku kod odaziva. Sasvim su oke. A i koliko znam sto je veci DPI veca je preciznost.. Pa mislim da je Rapier v2 u rangu (moglo bi se rec) sa DeathAdderom..

A posto mislim da nema velike razlike od Abyssus-a i DeathAdder-a osim dizajna (valjda, ne hvatajte me za rijec)

Rapier V2 nije nikako u rangu sa Deathadderom to si se prevario.

Na Abysussu trebas dole stavit gumb da ti stoji na 1000MHz-a i dpi na koliko hoces.

Kao sto sam ti vec reko DPI nije previse bitan.

Slobodno stisnes Hvala :)
14 godina
neaktivan
Re: Rapier v2, ili novi CM Sentinel
Brega55 kaže...
Purplez kaže...

Rapier V2 nije nikako u rangu sa Deathadderom to si se prevario.

Na Abysussu trebas dole stavit gumb da ti stoji na 1000MHz-a i dpi na koliko hoces.

Kao sto sam ti vec reko DPI nije previse bitan.

Ima postavka na software-u od Rapier-a za DPI i za Hz. ;)

Te i za skripte i ostalo.

Tako da se ne razlikuju puno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice