Promjena primary audio jacka

poruka: 4
|
čitano: 758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako, primary audio jack mi radi, no samo jedan kanal dok krcka. Sad me zanima da li mogu ikako staviti primary output na neki drugi output, npr, side ili back. Maticna je ASRock AN61-11C s realtekovom integriranom zvucnom.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvarno nitko nezna dali se to uopce moze, po guglu sam trazi ali samo sam nasao za ubuntu a lik koji je postao kaze da on to na winu moze napravit. Neki lik je odgovorio na pitanje ali verziju tog programa za win ne mogu skinuti.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 21:05 (GW freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovisi o driverima tj. o modelu zvučne. Ja npr. kad uštekam jack dobijem poruku da je uštekan i da mi izbor da odredim koji je uređaj spojen na taj ulaz/izlaz i samo izaberem line in, front ili šta je već. Imam Realtekovu Azalia zvučnu integriranu na GA-P35-DS3 v.1 matičnoj.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice