Produzni kabel ili adapter?

poruka: 9
|
čitano: 4.100
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav
Nedavno sam kupio slusalice, siberia v2. One dolaze sa kratkim kablom i produznim ako se spajaju iza na kuciste, e sad, ja sam taj kabel izgubio, tj vjerojatno mi je na moru negdje ostao. Isao sam do 2 ducana, ali u njima nisu uopce culi za taj kabel.. Tako da je moje pitanje, dali neto zna di bi mogao kupiti/ naruciti produzni kabel za sluske i mikrofon ( 3.5 mm zensko - muski )  ili obicni neki ( zensko - zenski ) adapter, nije vazno koliko dugacak jer imam dovoljno dugi ( musko - muski ) kabel.
Hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Produzni kabel ili adapter?
Fico14 kaže...

Isao sam do 2 ducana, ali u njima nisu uopce culi za taj kabel..

Možda nisu čuli, možda im nisi dobro objasnio. Objasni o kakvom točno kabelu je riječ ili daj sliku. Kakav imaš konektor na slušalicama? 4-polni ili jedan 3-polni za slušalice i jedan 2-polni za mikrofon?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 1:30 (mbaksa).
16 godina
neaktivan

Ma skuzili su kaj trebam, znaci 3 polni sluske i 2 za mikrofon, ali rekli su da nisu znali da se to proizvodi i da nemaju nista takvoga tu. E sad, to je u Kz, mali grad.. Nasao sam ja na ebayu i amazonu i jedno i drugo, jeftino i sve, ali mi se ne ceka mjesec dana da to dode.

13 godina

Ako ti se ne da čekat puno iz Kine, naruči iz UK priko ebay-a, uglavnom sve stigne za 5 dana ;)

Posao oslobađa.
17 godina
moderator
Fico14 kaže...

Ma skuzili su kaj trebam, znaci 3 polni sluske i 2 za mikrofon, ali rekli su da nisu znali da se to proizvodi i da nemaju nista takvoga tu. E sad, to je u Kz, mali grad.. Nasao sam ja na ebayu i amazonu i jedno i drugo, jeftino i sve, ali mi se ne ceka mjesec dana da to dode.

Naruči si to izvana (subi91 ti je dao prijedlog da naručiš iz UK - možeš potražiti i iz Njemačke) jer ćeš to teško naći kod nas. Ili ako ne nađeš u Europi i nikako ti se ne da čekati, imaš i alternativnu opciju - odcvikaš postojeći konektor i zalemiš (ili daš nekome drugome da ti zalemi) dva druga konektora koja bi ti najviše odgovarali.

17 godina

Ne odgovaraju ti dva obična (npr Hama iz Kauflanda) audio produžna kabela (3.5mm muški na 3.5mm ženski)?

Barem to ima svugdje za kupiti, u skoro svakom trgovačkom centru.

Twitter: @191x7
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
191x7 kaže...

Ne odgovaraju ti dva obična (npr Hama iz Kauflanda) audio produžna kabela (3.5mm muški na 3.5mm ženski)?

Barem to ima svugdje za kupiti, u skoro svakom trgovačkom centru.

Ja sam ga inicijalno krivo skužio. Da, to bi mu odgovaralo što se tiče prijenosa signala, samo što bi vukao dva kabla do kompjutera (ako želi koristiti i mikrofon). Takvih kablova ima sve posvud, a nigdje nisam vidio dupli produžni kabel. Na kraju krajeva, dva obična produžna kabela može staviti u neki bužir ili tako nešto (paracord?) pa bi mu to bilo DIY rješenje.

17 godina

Ili može jednostavno zaljepiti 2 takva kabela, recimo ljepljivom trakom, izolir trakom ili sličnim, može na mjestima ili po cijeloj duljini.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
191x7 kaže...

Ili može jednostavno zaljepiti 2 takva kabela, recimo ljepljivom trakom, izolir trakom ili sličnim, može na mjestima ili po cijeloj duljini.

To nikako ne bi lijepo izgledalo. Inače na forumu ima čitava tema posvećena "oblačenju" kablova: http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/sleeving-ultimativna-tema/175705.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice