Produžavanje kabela slušalica

poruka: 9
|
čitano: 3.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Mijenjanje kabla slusalica

Ok ljudi.

Kupio sam nove slusalice, medjutim kabel im nije bio nesto dug, bile su me zatezale, nisam se mogao nasloniti na stolicu od slusalica. Tako da sam danas pokusao da od starih slusalica prespojim kabel sa ovim kablom od ovih novih slusalica. Rasjekao sam kablove i spojio ih, svaka zica sa svakom, svaka boja sa bojom. Medjutim slusalice nisu radile, pokusao sam jos nekih verzija ali nije htjelo, na kraju sam bio primoran da vratim na stari kabel, medjutim opet slusalice ne rade, sada sam ih skroz upropastio.

Da li je mozda neko od vas ovo pokusavao da uradi ? Da li je moguce popraviti slusalice ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 22:55 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mijenjanje kabla misa

U naslovu ti piše da mijenjaš kabal od miša, u temi mijenjaš kabal od slušalica :D 

Nego, ako sam u pravu, kablovi u slušalicama imaju svaki svoju izolaciju, to su te "boje". ti si ih spojio, al najvjerojatnije nema kontakta zbog upravo tih - boja. Jesi lemio? Probaj zalemit, onda će to istopiti tu boju i bit će kontakta, tako je bar meni prije kad sam to radio na slušalicama od mobitela. Bile pukle, spojim, ne rade. Onda sam kasnije skužio da je to to i da moraš istopiti tu boju i nakon toga su proradile. Mislim da je do toga ;) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Mijenjanje kabla misa

Ok, hvala brate, sutra cu pokusati pa javim.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Noup, sve sam ih fino zalemio i ipak i dalje ne rade :(

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Slijedeći put kupi produžni kabel za slušalice.
Tu boju sa licni moraš prvo sastrugati skalpelom dolje, onda spaliti ostatak sa lemilicom, i tek onda lemiti.

ex Father_Dougal
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Produžavanje kabela slušalica
Tisch kaže...

Slijedeći put kupi produžni kabel za slušalice.
Tu boju sa licni moraš prvo sastrugati skalpelom dolje, onda spaliti ostatak sa lemilicom, i tek onda lemiti.

Ma sve sam to i uradio, ali nece da rade :(

Darko
14 godina
neaktivan

Mislim da ti više to neče raditi sljedeči put kupi ovakav kabel  http://www.zagria.hr/38960-kabel-stereo-3-5mm-m-f-1-8m {#}

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...

Ma sve sam to i uradio, ali nece da rade :(

Nadam se da nisu neke skupe slušalice...

ex Father_Dougal
15 godina
boju skini upaljacem i onda probaj
AMD u <3 Intel u C===3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice