Problem sa zvukom

poruka: 5
|
čitano: 1.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa zvukom

imam jedan veliki problem sa linijom Sonny MHC-EX700, nova kupljena prije 5 dana, dakle ovako, kad slusam na radiju, usb ili cdu bez problema je mogu pojacavati i stisavati, medutim kad prebacim na dvd/pc ulaz da slusam glazbu preko liniji, ona mi se nakon jednog vrlo kratkog vremena, nekih 30 sekundi utisa. I onda stisnem function par puta dok opet ne dodem do dvd/pc funkcije i onda se jako glasno cuje i opet se isto desi. Mogu poerati volumen lijevo desno glasnoca ostaje ista, kad odem ispod 15 onda se stisava ali iznad 15 se ne pojacava zvuk i to samo na dvd/pc ulazi. Na kompu imam win 7 i na proslos liniji sam koristio iste postavke tak oda nisam nista diro u sound u postavkama. Sta da radim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvukom

niko nezna?

17 godina
Problem sa zvukom

Reklamacija.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvukom
pishlaoriginal kaže...

imam jedan veliki problem sa linijom Sonny MHC-EX700, nova kupljena prije 5 dana, dakle ovako, kad slusam na radiju, usb ili cdu bez problema je mogu pojacavati i stisavati, medutim kad prebacim na dvd/pc ulaz da slusam glazbu preko liniji, ona mi se nakon jednog vrlo kratkog vremena, nekih 30 sekundi utisa. I onda stisnem function par puta dok opet ne dodem do dvd/pc funkcije i onda se jako glasno cuje i opet se isto desi. Mogu poerati volumen lijevo desno glasnoca ostaje ista, kad odem ispod 15 onda se stisava ali iznad 15 se ne pojacava zvuk i to samo na dvd/pc ulazi. Na kompu imam win 7 i na proslos liniji sam koristio iste postavke tak oda nisam nista diro u sound u postavkama. Sta da radim?

Ako si je kupio prije 5 dana,imas garanciju nosi je.

Reklamacija!

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
Problem sa zvukom

Vidim da je tema davno napisana, ali evo prije koji tjedan sam imao prilike koristiti istu liniju i isti problem je na svima.

Problem je u tankim kablovima koji idu iz zvučnih kutija u liniju i zbog svoje tankoće stvaraju prevelik otvor te linija automacki smanjuje volumen to ti je kao i neka vrst osigurača ako ništa drugo siguran si da ti linija neće "nikad" izgoriti :D

Samo to se dešava i na USBu i na CDu provjereno.

Jesi kontaktirao sony ili trgovinu u kojoj si kupio, šta su ti rekli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice