Problem s tipkovnicom

poruka: 4
|
čitano: 1.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s tipkovnicom

Imam jedan problem s multimedijalnom Neon tipkovnicom,naime kad stisnem CTRL otvori mi se browser sto me jako zivcira kod igara jer mi izadje iz igre.

Jel ima neki nacin da disabelam sve te tipke viska,da imam samo one standardne.

PS. Tipkovnica koristi PS/2 prikljucak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s tipkovnicom

Evo ovako da ne otvaram novu temu.Naime, odjedanput na kompu mi se počeo događati slijedeći problem.

Upravo sada kada vama tipkam, kada tipkam u tipkovnicu, slova mi se na ekranu SPORO ispisuju....ja već utipkam rečenciu, a slova kasne i moram čekati dugo nakon što ispišem rečenicu da ista dođu na ekran.

Kako to riješiti?

HVALA NA ODGOVORIMA.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s tipkovnicom
AtomicBomb kaže...

Evo ovako da ne otvaram novu temu.Naime, odjedanput na kompu mi se počeo događati slijedeći problem.

Upravo sada kada vama tipkam, kada tipkam u tipkovnicu, slova mi se na ekranu SPORO ispisuju....ja već utipkam rečenciu, a slova kasne i moram čekati dugo nakon što ispišem rečenicu da ista dođu na ekran.

Kako to riješiti?

HVALA NA ODGOVORIMA.

U upravljačkoj ploči pod Tipkovnica imaš opcije Odgoda ponavljanja i Brzina ponavljanja. E, njih stavi na max.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
Problem s tipkovnicom

Probao, ali ne ide.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice