Tražila sam si nekakve kvalitetnije slušalice za mobitel i pri naručivanju sam tražila savjet od ljudi koji su tamo radili. Preporučili su mi slušalice za Sony Ericsson (model MH650), ali su naglasili da utor i sve ostalo paše i da neće biti nikakvih problema da to i na mom mobitelu radi (Huawei u8650). No, danas kada sam došla kući, sve namjestila, zvuk je katastrofičan. Sve je plošno, u nekim se pjesama vokal ni ne čuje. I zanima me, pošto sam ih dosta platila, ima li kakvo rješenje za taj problem? Navodno da postoje nekakvi konektori koji mogu riješiti taj problem, ali se baš i ne razumijem u takve stvari pa bih molila za savjet :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
, ali se baš i ne razumijem u takve stvari pa bih molila za savjet :)
Jesi li probala da malo stelas po mobitelu? Mozda imas ukljuceno neki pseudo surround ili karaoke efekt?
Jesi li probala da malo stelas po mobitelu? Mozda imas ukljuceno neki pseudo surround ili karaoke efekt?
Ako ima standardni jack na mobitelu, i u njega uključuje slušalice sa mikrofonom (TRRS), jedan kanal će biti u kontrafazi.
Postoje prijelazi sa TRRS na TRS, no nisam ih vidio kod nas za kupiti.
, ali se baš i ne razumijem u takve stvari pa bih molila za savjet :)
Ma jesam, sve sam probala. Isto se dogodi na Sony-evom mp3 playeru. Jedino što mi normalno radi kada ih uključim normalno na komp, preko zvučnika.
Ako ima standardni jack na mobitelu, i u njega uključuje slušalice sa mikrofonom (TRRS), jedan kanal će biti u kontrafazi.
Postoje prijelazi sa TRRS na TRS, no nisam ih vidio kod nas za kupiti.
Hm, možeš li mi molim te objasniti koji točno prijelaz trebam tražiti? I onda bi sve normalno trebalo funkcionirati?
Hm, možeš li mi molim te objasniti koji točno prijelaz trebam tražiti? I onda bi sve normalno trebalo funkcionirati?
Treba ti prijelaz sa TRRS konektora (onaj sa četiri prstena na jacku, kao na tvojim slušalicama) na TRS (sa tri prstena, standardni). Tvoje slušalice imaju dodatni prsten koji služi za spajanje mikrofona, kojeg imaš na slušalicama.
Inače, te slušalice koštaju 180 kuna, što nije neka lova. Vrati ih u dućan i pitaj da ti daju neke druge, koje imaju normalan konektor. Ili potraži na ebayu, ili u chipoteci, ako si u ZG.