Ovako iman jedan jako cudan problem u vezi vec spomenutog miša
Ja usb od misa ukljucim u comp i on svjetli i sve ali mis na compu se ne mice ostaje na mjestu...instalira san drivere restarta comp ali nista on nereagira...
Ovako iman jedan jako cudan problem u vezi vec spomenutog miša
Ja usb od misa ukljucim u comp i on svjetli i sve ali mis na compu se ne mice ostaje na mjestu...instalira san drivere restarta comp ali nista on nereagira...
Da nisi uključivao miša dok je komp bio uključen?
Da nisi uključivao miša dok je komp bio uključen?
da.... sta da sada radin?
Iskopčaj glodavca,ugasi komp,ukopčaj miša.
Iskopčaj glodavca,ugasi komp,ukopčaj miša.
evo ga sve to napravija al ne reagira nista, neznan staje i dobro je ukljucen cin svitli
refresh
Dajte ljudi nije valjda da nitko nezna rijesit moj problem... stvarno mi triba to za vecerass..,
Ukljuci misa ispod njega imas "gumb" stisni ga mozda to pomogne.
Evo upravo san nesto otkiraja ona dva gumba sa strane misa rade ali strelica na monitoru se ne mice.
Ajte ljudi sve san blize rijesavalju problema....ima li ko kakav prijedlog??
kazem ti imas gumb ispod misa probaj njega stisnut neznam cem služi al ce se valjda neš dogoditi.
odi kod frenda provjeriti dal je i njemu tako, ako je onda reklamiraj
kazem ti imas gumb ispod misa probaj njega stisnut neznam cem služi al ce se valjda neš dogoditi.
taj gum je samo za minjanje profila
jesi probo različite usb portove dali svijetli IR točkica ispod miša.
jesi probo različite usb portove dali svijetli IR točkica ispod miša.
Ma proba san sve i nista. Ni stari mis mi nije radija na te usbeove i nda san nabavija neko zeleno cudo i na to sat stavija usb i onda to zeleno cudo stavija u com u neku rupu, ali sad ovaj novi mis neradi ni sa tim zelenim cuom
Ako imas drugi komp onda provjeri na njemu ili kod frenda ali mislim da nije problem u mišu.
Ako imas drugi komp onda provjeri na njemu ili kod frenda ali mislim da nije problem u mišu.
ma rdadi svugdi samo ne na mom conpu anzn zasto, dobro je ukljucen cin svitli ono svitlo na njemu.
reinstaliraj drivere
reinstaliraj drivere
Eto i to san napravija ali nista
Razer drivere
Probaj i chipset drivere reinstalirati, skini najnovije sa stranice proizvodjaca
Imao sam isti problem sa DeathAdderom Guild wars edition kupljenmi u Linksu... Reklamirao sam, nisu znali popravit i dali mi novi obični plavi DeathAdder. Sad sve normalno radi...
USB 1.1 ne može podržati DeathAddera, jednostavno ne podnosi USB refresh od 500 Hz.
Ili uzmi neki obični/jeftini miš ili mjenjaj komp.