Problem sa Printerom

poruka: 5
|
čitano: 5.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa Printerom

E ovako....

Imam printer Espon C66...i sada nisam dugo koristio boje zutu i crvenu samo plavu i crnu.... i kupim nove boje sve 4 i stavim i nerade mi 2 boje zuta i crvena i sada mi nece uopce printat,,,,,

a boje su nove pune sve sam ispravno stavio i 2 valjaju 2 nece...i sada nemogu uopce printat kao pise da su obje boje prazne a sve 4 nove pune jos i promucko .... mozda se skorila boja u cjevima? jer ih nisam dugo koristio te 2 boje....ali opet zasto mi nece printat kada imam 2 boje koje rade crnu i plavu?

a ja samo trebam printat Text crni....

moze pomoc!

i jel se to nekako moze namjestit da mogu printat i ako imam samo 1 boju punu? mislim u toj boji... jer ja trebam crnu, a crna je puna i radi...ali mi kao nece printat zbog ove 2 sto kao nerade...al sve su pune!

evo slike:

problem problem
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 22:54 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa Printerom

Iskreno nisam siguran. Možda da probaš još jednom sa novim patronama (žuta i crvena). Jedino ti mogu reći ovo. Imam Epson Stylus C46 koji u zadnje dvije godine nije printao. Kad sam ga kupio isprintao sam sa njime par stranica. Neki dan sam ga skninuo sa tavana i probao printati. Test stranica je izašla, ali je isprintan bio samo onaj Windows logo i to dosta blijedo. Kupio sam nove patrone (crna + color) ubacio ih unutra i prošao one testove i čišćenja glave (u okviru drivera) i sve je proradilo zadovoljavajuće! Patrone su dosta jeftine (crna 15, boja (tricolor) 20). Dakle, patrone su bile u printeru cca. 2 godine i ništa se nije sasušilo (osim njih). 

15 godina
neaktivan
RE: Problem sa Printerom

I ja sam imao isti problem

izvati patrone van i jednu po jednu protreseš ,najbolje udariti lagano od stol tako da se boja probije do izlaza

i onda staviš u printer

morati će ti raditi

ja svaki drugi dan protresem i onda radi

pozzzz

15 godina
neaktivan
Reset counter EPSON STYLUS C63, C64, C65, C66

Reset counter epson C63, C64, C65 and epson C66 using adjustment program and SSC service utility ver 4.30.

Resetting using adjustment program:

1. Run adjustment software by clicking “APSC6364_Ver16.exe”
  2. Set model name and port, Ok
  3. Click maintenance tab
  4. Check waste ink pad counter
  5. Click reset

Resetting using SSC serve ver 4.30

• Run SSC serve software
  • Set printer model setting in ssc serve to C63/C64/C65/C66 the close the setting
  • Right click ssc icon in system tray, select protections counter, select reset protection c counter.
  • Clcik Yes

skini “APSC6364_Ver16.exe” ,traži na google

16 godina
neaktivan
RE: Reset counter EPSON STYLUS C63, C64, C65, C66

Resetting using SSC serve ver 4.30

• Run SSC serve software
  • Set printer model setting in ssc serve to C63/C64/C65/C66 the close the setting
  • Right click ssc icon in system tray, select protections counter, select reset protection c counter.
  • Clcik Yes

skini “APSC6364_Ver16.exe” ,traži na google

napravio ovo i nista....opet isto ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice