Problem s printerom canon pixma ip1500

poruka: 3
|
čitano: 3.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa navedenim printerom. Neko vrijeme(oko mjesec i pol) nisam printo nis u boji i danas kad sam probo nije isprinto ni tockicu. Crnu printa bez problema, al boju nece da ga hebes. Promjenio sam boju, opet nije htio, ocitio sam glavu i drzo je u alkoholu cjelu noc i opet nece. Samo crnu printa. Mi moze neko preporucit kaj da napravim. Garancije vise nema. Jel se isplati na servis odnjet ili kupit novi printer, zato kaj se danas jos bolji od ovog moze dobit za 300kn.

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šteta printera jer su mu boje praktički džabe, ali mislim da je glava rekla svoje.

Ako si bio zadovoljan ovim printerom i želiš nastaviti dalje s nečim sličnim imaš 2 opcije:

Nazvati KSU company i raspitat se koliko je nova glava (meni je za pixmu 4000 došla 400kn, vjerojatno je za 1500 jeftinija), ili

uzeti neki Epson kojih imaš već od 298kn u rangu tvog Canona i već od 370kn sa skenerom i kopirkom. Zamjenskih boja ima, nešto su skuplje nego za pixmu 1500 ali jebiga ne rade ih više tako jeftine Bogataš

Imaš u cijenovnom rangu od 270-300 kn i HPovih modela, te "unuk" pixme 1500 pixma 1900 ali oni nemaju zamjenskih tinti i po meni potpuno su neisplativi.

Lp

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I btw alkohol? Iznenađen Mislim da si je time dokrajčio, neka tekućina za čišćenje glave ili u krajnju ruku stelex (za pranje stakla) ali alkohol...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice