Problem sa Logitech MX 518

poruka: 10
|
čitano: 1.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

ovako, dana upalim komp i miš mi je je spor , moram ga nekoliko puta kliznut na podlogi da dođe strelica kamo ja želim, do sad je bilo u sve redu, a od danas katastrofa!

Ništa nisam dirao u postavkama možda se nešto raštimalo ako je i to uopće moguće !

Molim pomoć da riješim ovaj problem. ( miš je star mjesec dana )

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa Logitech MX 518

Sramim se -baterija?

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
17 godina
prihvaćeno rješenje
ihush kaže...

Sramim se -baterija?

MX518 je žičani miš, tako da tvoja teorija pada u vodu...

EDIT: Da nisi slučajno smanjio mouse intensitivity? Tipke + i - na mišu... 
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 9:49 (Sused).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Sused kaže...
EDIT: Da nisi slučajno smanjio mouse intensitivity? Tipke + i - na mišu... 

kostolomac, probaj ovo gornje rješenje, jer MX518 ima te tipke za ubrzavanje i usporavanje pointera ("+" i "-" tipkice), pa pretpostavljamo da nisi pazio i slučajno si usporio sve to...

A za sve ostalo tu je MasterCard... ne, zezam se, tu je reinstalacija Logitech softvera ili reinstalacija bilo čega, sve do reinstalacije Windowsa...

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina
autorov komentar

hvala dečki, ipak je to bio problem!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
17 godina
kostolomac kaže...

hvala dečki, ipak je to bio problem!

Nema na čemu, tu smo da pomognemo...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan

Kad smo već kod MX 518, imam ga i ja i preporučio bih da za podešavanje miša uz standardne Logitechove upravljačke programe instaliraš i uberOptions, koji daje neke dodatne funkcionalnosti. Naravno, to je ako trebaš detaljnije podešavanje, ako si zadovoljan sa trenutnim podešenjima, to ti nije potrebno.

Pozdrav :)

0 0 hvala 0
16 godina

samo da javim mi je ovom sranju od miša crkla desna tipka sama od sebe. da sam lupao po stolu s njim ko što sam s drugima radio al s ovim sam još bio i dobar pa mi ovako vratio Viče, i to nakon samo par mjeseci.

..e da, ako tko slučajno zna rješenje problema a da nije uzastopno vitlanje s njim po zidu (što ga i čeka) nek mi javi.

Don't pray in my school, and I won't think in your church

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ti si neki pacjent? ja svoj mx518 imam vec vise od 2 i pol god.. stalno se rabi miš a pogotovo kad pocnem igrat cod :D:D i nista mu nije ko novi je samo sto se je malo boja na znaku izgulila..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alien kaže...

samo da javim mi je ovom sranju od miša crkla desna tipka sama od sebe. da sam lupao po stolu s njim ko što sam s drugima radio al s ovim sam još bio i dobar pa mi ovako vratio Viče, i to nakon samo par mjeseci.

..e da, ako tko slučajno zna rješenje problema a da nije uzastopno vitlanje s njim po zidu (što ga i čeka) nek mi javi.

pa odnesi na garanciju.

ako nemaš pošalji mail logitechu.

što odmah radiš dramu oko jednog od najkvalitetnijih miševa danas dogodi se iznimka.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice