PROBLEM sa Lexmark E 232 pisačem

poruka: 1
|
čitano: 2.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PROBLEM sa Lexmark E 232 pisačem

Pozdrav svima na forumu!Imam problem sa Lexmark E232 pisačem.Dakle pisač nakon što pošaljem dokument na ispis uvlači prvi papir te ga zaglavi, ja izvadim papir stisnem Continue, pisač ispiše dokument uredno.Tako je i sa ispisivanjem informacijskog lista pisača(status tonera, fotokonduktora, page count i sl.)Uvuče list, zaglavi ga, ja očistim jam inf. list se ispiše.Također sam primijetio da mi taj informacijski list ispiše na dva papira a prije mi ga je uvijek ispisivao na jednom papiru.Ovo navodim s ciljem da forumašima detaljno predočim problem možda  je nekom znakovit ovaj "simptom".Prije godinu dana i nekih 1000 stranica promijenio sam roller pads(one gumice za uvlačenje) tako da su one ok.Odnio sam pisač serviseru on nakon što je testirao pisač kaže da je pukao jedan mehanički senzor za pozicioniranje papira on je to popravio, ja danas donesem pisač kući a problemi isti.Da bude nevolja veća prije kvara mi se ispraznio toner(došao pred kraj) tako da je serviser napunio toner te sam ja za popravak pisača platio 150 kn a za punjenje tonera još 250kn tako da sam dao 400 kn za pisač koji sam 2005 kupio za 800 i nešto kn.Naravno odmah zovem servisera koji će opet sutra uzeti printer na daljnje "pretrage".Problem iznosim na ovom forumu upravo zato jer znam da je na forumu puno ljudi od kojih su mnogi pravi majstori informatičke struke, a možda je netko i imao sličnih problema.Dakle, rezime, pisač uvlači prvi papir zaglavi ga, ja očistim "jam", i dalje se dokument ispiše normalno.Inače pisač je kupljen 2005 godine, uredno je radio, ispisao ukupno nekih 6300 stranica, "popio" dva tonera i potrošio jedan par roller padova. Veliko hvala svima koji će pročitati poruku i pokušati mi dati neki savjet!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice