Problem pri kupnji miša i moguča kompezacija

poruka: 10
|
čitano: 1.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem pri kupnji miša i moguč dogovor

Pozdrav. Kupio sam si razer lachesis prije god dana i otišo mi senzor,otišao reklamirat jer je još pod garancijom. Prihvatili mi reklamaciju sam šta miš se neda popravit,a novoga nemaju nit če ga dobit. Radi se o vemilu u zagrebu   i sad dali su mi mogučnost da odabarem bilo šta iz njihove trgovine za tu cijenu (420kn) il više pa nadoplatim. Problem je šta meni ništ osim miša netreba a mogu birat između dole navedenih. Svi ti miševi čine mi se iskreno jako loši al ak ne nađem drugu opciju morat ću odabrat tak nešt.

E sad ja bi ak je iko zainteresiran napravio neku zamjenu sa nekim. Ak neko od vas recimo planira kupiti neku komponentu,periferiju il šta god za cijenu iznad 400kn,ja bi to kupio u vemilu i uz određeni dogovoreni popust prodao. Isto tako ve-mil ima u svojoj ponudi razer deathadder za ljevake,ja bi to rado zamjenio za isti samo za dešnjake (nadoplatim ako treba). Ako ko ima kakvu ponudu nek mi se javi u pm. A za ostalo glasajte il kompentirajte ove miševe šta sam dolje naveo

2 r.a.t. 3
8 logitech g400
1 TTeSports MIŠ Black Gaming Mou
lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
15 godina

Bas gledam njihovu ponudu i cijene su im katastrofa velike! E sad ako ti uzmes misa Logitech G400 kojeg ti preporucam ,za ostatak do 420 mozes uzet jos nesto drugo ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Možda da probaš uzeti neki hardver koji im je konkurantan cijenom, pa se onda daviš sa preprodajom..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem pri kupnji miša i moguča kompezacija
Haf932 kaže...

Bas gledam njihovu ponudu i cijene su im katastrofa velike! E sad ako ti uzmes misa Logitech G400 kojeg ti preporucam ,za ostatak do 420 mozes uzet jos nesto drugo ?

da mogu,to sam si i mislio ak ne nađem druge opcije.

overhaul kaže...

Možda da probaš uzeti neki hardver koji im je konkurantan cijenom, pa se onda daviš sa preprodajom..?

pa da sam šta ak kupim i preprodajem odma cijena padne dole,a i nije lako prodat

17 godina

Gledam taj Thermaltakeov miš, čini se dobar, ali dali je baš toliko bolji od stanradnog logija G400...

imaš pravo, najbolje vjerojatno na g400, pa za ostatak kakav usb memory stick ili slično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za ostatak uzmes RAM , pržilicu , neke slusalice za mob ili tak nekaj ... !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa kud nađe vemil od svakolikog izbora dućana.Ja bi toga rat3,izvrsno mi djeluje.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Pa kud nađe vemil od svakolikog izbora dućana.Ja bi toga rat3,izvrsno mi djeluje.

Kad sam kupovao tamo je bilo neka akcija za taj miš,zato sam ga i uzeo. Problem za rat 3 je to što je više fps (a ja večinom igram mmo-e) nastrojen + dosta je slabiji od svoje 5 i 7 braće za tu cijenu...

17 godina
death_zombi kaže...
dery kaže...

Kad sam kupovao tamo je bilo neka akcija za taj miš,zato sam ga i uzeo. Problem za rat 3 je to što je više fps (a ja večinom igram mmo-e) nastrojen + dosta je slabiji od svoje 5 i 7 braće za tu cijenu...

A rat 5 je kod njih 80 kn doplatka na tvoj račun... Dali vrijedi doplaćivanja?

16 godina
neaktivan
overhaul kaže...
death_zombi kaže...
dery kaže...

A rat 5 je kod njih 80 kn doplatka  na tvoj račun... Dali vrijedi doplaćivanja?

vrijedi al ga nemaju :D

Zvao sam ja već njih oko rat 5 i roccat kova i reko lik da će mi probat nabavit neka od ova 2,al s obzirom na stanje trgovine ne vjerujem da će mi uspit nabavit

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice