Poštovani forumaši,
nova sam ovdje i molim vas za pomoć. Možda je ova tema već do sada obrađivana ali nisam uspjela naći riješenje za moj problem.
Imam kompujet sa Windows xp i instalirala sam skype i sve u redu. Kupila sam kameru sa slušalicama Trust 17028 koja nema cd u paketu i piše da joj nije potreban. Kad sam je uključila na računalo sa zadnje strane, računalo ju je prihvatilo i instaliralo te je vidljiva u Mom računalu i ima normalnu sliku. Međutim kad upalim skype, i idem na uređenje profila da bi preko kamere slikala sebe i postavila sliku, javlja mi da kamere nema. I nemam mogućnost da ostvarim video poziv s nekim tko je online na skypeu. Nakon instaliranja kamere nisam restartala komp, ugasila sam ga i ponovno upalila ali opet isto.
Dali netko zna u čemu je problem i kako da ga riješim? Dali moram uključiti i slušalice uvijek ili su zvučnici dovoljni.
Unaprijed zahvaljujem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokušaj restar računala nakon ažuriranja ili isključi pa ponovno uključi kameru u računalo!--
Pokušaj restar računala nakon ažuriranja ili isključi pa ponovno uključi kameru u računalo!--
Probao.
Glupo mi sad stalno se prebacivat na drugi os radi skypea.
Probao.
Onda obriši skyp program pa ga ponovno instaliraj!..
Probao.
Onda obriši skyp program pa ga ponovno instaliraj!..
Jesam i isti slučaj!
Sad sam otišao pogledati postavke kamere i izobličena je u postavkama,a kad sam na videopozivu onda ja vidim sebe kako treba a druga osoba mi bude izobličena,više nezz šta da napravim s tom tulavom kamerom na skypeu,ima tko kakvu ideju još?
Koja kamera,jesi updateao drivere,koji os imas?
Koja kamera,jesi updateao drivere,koji os imas?
Prestigio PCW113,to je plug and play kamera,windows 7 x64 ultimate Sp1 original sva ažuriranja instalirana.
Zanimljivo radila je kak treba i samo odjednom mi je to napravila,bilo koji software koji traži kameru je uredu i sve 5 vidim kako treba,no skype jedini mi pravi problem a 90% ljudi koristi skype,meni nebitno dali ja sebe vidim bitno mi da drugu osobu vidim,svi me vide kako treba jedino ja njih ne.
jesi li uspeo da resis problem i kako,i ja sada imam isti problem i sve sam zivo pokusao i nista