Imam Gamepad SmartBox PC1001 i kad instaliram drivere javlja mi unknown device . Kad odem u upravitelj uređajima i nađem unknown device, idem ju ažurirati. Kod ažuriranja mi ne prihvaća mapu u kojoj su driveri. A bez toga ne mogu koristiti gamepad. Dolje su slike od instaliranja drivera, mapa drivera, unknown device, pokušaj ažuriranja i „fulanac“. Neće ažurirat ni s instalacijskog cd-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo
Kaj niko nema gamepada?
jesi kad razmišljao cemu sluzi "Uredi"
Jesi probao prvo instalirati drivere bez da si priključio gamepad na usb, pa tek onda kad su se driveri instalirali onda prikopčati gamepad?
Jesam. Čak sam i reinstaliraval drivere.
dobio sam točno taj gamepad prošle godine, i odmah je proradio kad sam ga ubacio u usb port, bez ikakvih instalacija drivera.
kolko po slikama vidim, jel imaš možda directX instaliran il ne?
Imam instaliran direct x. Kad sam ga ja dobio instalirao sam drivere i sve je bilo dobro, kad je jednog danan pojavio se taj j***** unknown device. I stavio novi win -nema pomoći, otišao kod frenda - ni kod njega ne radi.
Ako ni kod njega ne radi mozda je stvar u kontroleru idi i zamjeni neka se oni malo muce
Mislim da je stvar samo u softweru. Nadam se da ću to uspjeti složit jer nemrem igrat pesa na tipkovnici.