Problem s Gamepad SmartBox PC1001

poruka: 11
|
čitano: 5.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Imam Gamepad SmartBox PC1001 i kad instaliram drivere javlja mi unknown device . Kad odem u upravitelj uređajima i nađem unknown device, idem ju ažurirati. Kod ažuriranja mi ne prihvaća mapu u kojoj su driveri. A bez toga ne mogu koristiti gamepad. Dolje su slike od instaliranja drivera, mapa drivera, unknown device, pokušaj ažuriranja i „fulanac“. Neće ažurirat ni s instalacijskog cd-a.

UPOZORENJE:ovaj sadržaj nema veze s stvarnim životom i odabran je slučajno!!! Kamen do kamena palača,cigan do cigana Pitomača.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s Gamepad SmartBox PC1001
autorov komentar

evo

UPOZORENJE:ovaj sadržaj nema veze s stvarnim životom i odabran je slučajno!!! Kamen do kamena palača,cigan do cigana Pitomača.
17 godina
autorov komentar

Zakaj nema slika?

instaliranje drivera instaliranje drivera
mapa drivera mapa drivera
unknown device unknown device
pokušaj ažuriranja pokušaj ažuriranja
„fulanac“. „fulanac“.
17 godina
autorov komentar

Kaj niko nema gamepada?

17 godina
neaktivan

jesi kad razmišljao cemu sluzi "Uredi"

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probao prvo instalirati drivere bez da si priključio gamepad na usb, pa tek onda kad su se driveri instalirali onda prikopčati gamepad?

17 godina
autorov komentar

Jesam. Čak sam i reinstaliraval drivere.

17 godina

dobio sam točno taj gamepad prošle godine, i odmah je proradio kad sam ga ubacio u usb port, bez ikakvih instalacija drivera.

kolko po slikama vidim, jel imaš možda directX instaliran il ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Imam instaliran direct x. Kad sam ga ja dobio instalirao sam drivere i sve je bilo dobro, kad je jednog danan pojavio se taj j***** unknown device. I stavio novi win -nema pomoći, otišao kod frenda - ni kod njega ne radi.

17 godina
neaktivan

Ako ni kod njega ne radi mozda je stvar u kontroleru idi i zamjeni neka se oni malo muce

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Mislim da je stvar samo u softweru. Nadam se da ću to uspjeti složit jer nemrem igrat pesa na tipkovnici.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice