Printer/skener/kopirka

poruka: 13
|
čitano: 6.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Printer/skener/kopirka

Pozdrav ekipa,

trazim allinone printer, ink jet, cim jeftiniji da je dobar (dakle nije mi bitno jel printa 28 ili 35 stranica u minuti, vremena imam, samo da printa lijepo) i da tinta nije preskupa ili barem da ima jeftine zamjenske.

Pitam ovo da ne udjem u ducan, kupim printer za 350kn i skutim da su mi crni i boja cartrige oko 350kn tj. ko novi printer.

Citac memorijskih kartica u samom printeru netrebam, kazem, bitna mi je kvaliteta softwarea (da je kompatibilan sa 64bit vista i 7), intuitivan softvare sa kvalitetnim skenerom i printerom.

Hvala unaprijed svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Printer/skener/kopirka

koliko znam najjeftinije tinte ti ima epson...ima zamjenske za 15-25kn/kom...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

evo ga http://www.konikom.hr/p7796/pisac-epson-sx115/product_info.html iamo sam prije sx110 (ista stvar kao i ovaj) boja je jeftina, ima je svuda za kupiti, ispis solidan - za tu lovu je odličan stroj. u emmezeti je 30-ak kuna skuplji.

zamjenska boja u osijeku je oko 30-ak kuna a original oko 60-ak, u njega idu četiri boje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 19:25 (robisierra92).
16 godina
moderator
robisierra92 kaže...

evo ga http://www.konikom.hr/p7796/pisac-epson-sx115/product_info.html iamo sam prije sx110 (ista stvar kao i ovaj) boja je jeftina, ima je svuda za kupiti, ispis solidan - za tu lovu je odličan stroj. u emmezeti je 30-ak kuna skuplji.

zamjenska boja u osijeku je oko 30-ak kuna a original oko 60-ak, u njega idu četiri boje.

taj sam mu htio preporučit jer sam ga gledao u mercatoneu i mislio uzet...ali nikako se sjetit koji je model...

tamo je zamjenska 25kn...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

ako ga misliš uzeti, uzmi ga - za tu lovu je stvarno odličan. da, ja sam kupovao zamjensku boju za 28 kuna..uglavnom, boja je jeftina. jedina zamjerka mu je ta što npr neće raditi ako mu fali samo jedna boja, tj neće kopirati i skenirati ako mu fali žute boje npr, bez obzira što žutu ne koristi.

16 godina
moderator
robisierra92 kaže...

ako ga misliš uzeti, uzmi ga - za tu lovu je stvarno odličan. da, ja sam kupovao zamjensku boju za 28 kuna..uglavnom, boja je jeftina. jedina zamjerka mu je ta što npr neće raditi ako mu fali samo jedna boja, tj neće kopirati i skenirati ako mu fali žute boje npr, bez obzira što žutu ne koristi.

to je jako velika zamjerka...a dal radi ako izvadiš sve osim crne? mislim na c/b copy

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 20:46 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

to je jako velika zamjerka...a dal radi ako izvadiš sve osim crne? mislim na c/b copy

nisam siguran, on mi je spojen na drugi pc i ne koristim ga baš toliko često, imam jedan malo skuplji lexmark koji mi je glavni, tako da stvarno ne znam, ali pretpostavljma da ne bi radio. jer ako i izvadiš taj prazan spremnik, on i dalje ne radi dok se ne nadomijetiš s punim.

ako radiš samo c/b onda se ove ostale troše vrlo vrlo malo.

16 godina
moderator
robisierra92 kaže...

nisam siguran, on mi je spojen na drugi pc i ne koristim ga baš toliko često, imam jedan malo skuplji lexmark koji mi je glavni, tako da stvarno ne znam, ali pretpostavljma da ne bi radio. jer ako i izvadiš taj prazan spremnik, on i dalje ne radi dok se ne nadomijetiš s punim.

to je glupo napravljeno...ja koristim hp i jako sam zadovoljan sa kvalitetom, samo je boja skoro 200kn/kom, a još su i ove tri boje zajedno...jedina je prednost što printa bez obzira dal ima boje ili nema i može printat samo sa jednim catridge-om...npr izvadim crnu i on mi isprinta i crni tekst koristeći ostale boje, naravno da je to neka vrsta sive onda al ipak radi...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

to je glupo napravljeno...ja koristim hp i jako sam zadovoljan sa kvalitetom, samo je boja skoro 200kn/kom, a još su i ove tri boje zajedno...jedina je prednost što printa bez obzira dal ima boje ili nema i može printat samo sa jednim catridge-om...npr izvadim crnu i on mi isprinta i crni tekst koristeći ostale boje, naravno da je to neka vrsta sive onda al ipak radi...

to vrijedi i za mog lexmarka, koji košta malo više love, printao bi i na wc papir da mu dašNamigiva ali eto, to s bojom je valjda boljka te epsonove jeftinije serije, ne znam kako funkcionira u skupljim modelima.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Je, ja sam ostao bez crne tinte i javlja errore, dakle prazan jer u zimus se ispustila crne tinte zbog zaleđeno u sobi. I probao radit bez crne tinte a ima boju ali neče radit. Moja HP PSC 1215 to je All in one. Nabavio nove crne tinte i koštalo 89kn. I zasada sve ok. Preporuka ako se u zimi u sobi od minus 5 na dalje obavezno izvadit tinte i stavit na toplo mjesto ili može printerom u toplije mjesta tako da ne probije boje tinte.Osmijeh

Nenad
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

to vrijedi i za mog lexmarka, koji košta malo više love, printao bi i na wc papir da mu dašNamigiva ali eto, to s bojom je valjda boljka te epsonove jeftinije serije, ne znam kako funkcionira u skupljim modelima.

Šteta da nema one boćice da možemo sami napunit u spremnik,jer kod mog printera znatno skuplja od originala jer crni hp 27 dođu 150kn a boja hp28 dođu 180kn pa skupa  dođu skoro 350kn kao nov printer iz dučana. Osmijeh

Nenad
17 godina
Printer/skener/kopirka

Da, hvala decki, gledo sam i sam tog epsona u Technomarketu neki dan i mislio sam ga uzet (oko 350kn je bio), ali nisam bio ziher kakav je. Ovo je meni osobno zamjerka da ima 4 boje tj. 3 boje i crnu odvojeno i da svega mora biti da bi radio, osobno imam iskustva sa HP-om i bio sam jako zadovoljan. Naravno dok nisu nastali problemi, sa prelaskom na vistu u crno bijelom printu je poceo mijesati boje i dodavat ko dvosliku, npr malo pomaknuti tekst iza crne u npr zelenoj boji ili crvenoj, kako kada. Ali tamo sam onda izvadio boju i radio je normalno crno-bijeli ispis.Zato bih volio ako je ovaj epson istestiran na visti/sedmici x64 da radi software i ako netko moze potvrdit radi li ili ne crno bijeli ispis kad nestane boje. Isto tako HP ima jako skupe boje, cak i zamjenske nisu nesto jeftine, a i nije da su dugo trajale, ne znam kakav je epson, ali ne bih volio svakih 100 stranica mijenjat tj. kupovat novu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako, glede epsona - trenutno radi na sedmici x64, bez ikakvih softwerskih problema, raniji moel sx110 je također radio na isotm pc-ju, bez problema.

ne radi niti ispsi niti scan ako mu fali ili u njemu nema spremnika s bilo kojom bojom. ja osobno to ne smatram nedostatkom, jer u njemu uvijek ima boje, i kada dođe pred kraj (software redovno pokazuje razinu boje), ja ju mijenjam, jer mi printer često treba - kao što rekoh, ovaj epson mi je drugi printer, ali ga se opet koristi dovoljno često.

u toj kategoriji nisam još vidio printer koji ima više od četiri boje, ako naiđeš na takav model za 300-350 kuna, obavezno javi.

već rečeno - zamjenska boja za epsona (jedna) je 25-30 kuna, original oko 60 kuna, do sada još nisam mjerio nakon koliko ispisa se potroši, ali evo, morati ću - ali je sigurno više od 100 stranica.

uglavnom, za tu lovu je više nego dobar i ja sam s njim zadovoljan - imao sam stariji model, i prešao sam na noviji - kupio sam ga prvenstveno za printanje doc fajlova i nekih sitnica, niše više.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice