Printer

poruka: 7
|
čitano: 1.461
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Printer dilema ili nešto treće

Hp 7500A ili Oki 332
Znači A3. Multifunkcijski.
OKI je A4 ali ima mogućnost prolaza 297x1300 mm, tako da spada u A3 extra motherfucker kategoriju :)
OkI je LED printer i robustan je. Toneri su oko 370 kn
Bitno mi je
-A3 skener, oba ga imaju
-malo veća gramaža papira, HP ide do 280, OKI do 220 g.
Trebam ga zbog poluprofesionalnih poslova.
- ponekad trebam povećat fotku, ništa extra kvalitetno za što mi je dovoljan i sadašnji HP inkjet, ali mi je premali.
- ponekad isprintam neke zahvalnice, vizitke, flyere ili skripte, ništa pretjerano i za to koristim gore navedeni HP inkjet i Xerox mono laser.
Sve to funkcionira relativno zadovoljavajuće, ali trebam veći format.
Naravno, novac je limit i ne želim ulagati u nešto što mi je nadopuna osnovne djelatnosti, ako vremenom postane primarno, onda mi je Bizhub 224 u planu, ali za sada ostajem na gore navedenom, pa neka mi zarade za Bizhub.
Da se vratim na bitno, HP 7500 ili OKI 332 ili nešto treće?
hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Printer dilema ili nešto treće
Jesi li razmišljao o najmu?
Stručnjak za odmaganje...
11 godina
neaktivan

jesam, ne isplati mi se

15 godina
Koliki mjesečni limit ti je prihvatljiv? Mi u uredu imamo limit od 10.000 kopija (dva uređaja) za nekih cca 1500 kn.
11 godina
neaktivan

imam ponude za najam i to je neisplativo,   konkretno, ispada da se isplati kupiti  novi uređaj i dati ga u najam i za 1-1,5 godinu je isplaćen kroz najam, a ne kroz posao. Sad sam dobio ideju da bi se i time mogao baviti

15 godina
hektordog kaže...

imam ponude za najam i to je neisplativo,   konkretno, ispada da se isplati kupiti  novi uređaj i dati ga u najam i za 1-1,5 godinu je isplaćen kroz najam, a ne kroz posao. Sad sam dobio ideju da bi se i time mogao baviti

Sigurno je da se isplati, ali i nama kao korisnicima se isplati. Printere punimo samo papirom sve ostalo je u obavezi najmodavca. Usluga koju pružaju je vrhunska i odziv na naš poziv je odmah. Upitaj i njih za ponudu, možda se iznenadiš.

11 godina
neaktivan

znaš  šta bi me iznenadilo?

A3 kolor uređaj ispod 300 kn/mjesečno, inače mi je isplativije kupiti. Da bi bilo na granici isplativosti morao bi i fotokopirati, a to je nekih 50 lipa po kopiji, a ljudi uglavnom imaju 2-3 stvari za iskopirati i za to treba 5 minuta (sa naplatom i dogovorom) Znači da konstantno imam nekog za kopiranje, to je nekih 30-kopija za sat vremena (15 kn), Znači fotokopiranje ne dolazi u obzir, ako se ne radi o većim količinama. Ako me sat vremena košta oko 60 kn bez zarade... tra-la-la

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice