Printer za studenta

poruka: 11
|
čitano: 5.708
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Printer za studenta

Imam problem sto ne znam koji bi printer kupio do 500 kn a da mi sluzi iskljucivo za printat tekst...nikakve slike, nista. Poneku skriptu, dopis i sl.

Najbitnije mi je da su zamjenske tinte jeftine i da ih nije tesko mijenjat.

Pretrazujem net vec danima a samo nalazim pohvale sa pixmu ip1500 i orink tinte za nju no to je printer koji se ne prodaje bar 5 godina.... Također svi ti savjeti su iz 2005-2007.

Dakle sto bi mi trenutno bio best buy? Ajde molim vas ako neko ima dobar prijedlog. Printer mi treba al ne zelim se zaletit s necim sto ce trazit tintu od 100-200kn .

Gledao sam na adm-u pixme ip2700 od oko 300 kn i pixmu ip3600 od nekih 500 no kao sto kazem, ne znam koliko su im tinte ni kakva im je dostupnost.

Hvala!{#}

EDIT:

AKo bi laserski bio bolje dugoročno riješenje sa prihvatljivim cijenama za zamjenske tonere i to bi bilo super. Izgubljen sam..Htio bih printati sto vise a za sto manje...a ko ne bi:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 19:43 (Jamess14).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Printer za studenta

Epson Stylus SX125. Zamjenske tinte 10Kn.

15 godina
Printer za studenta

Zar nisu tinte za sx125 nekih 30ak kuna komad, s tim da ih treba 4 znači minimalno 120 kuna set. I neće ti printati text ako npr nemaš magente

a imaš crne, moraju sve biti donekle pune, iako mi  je frend rekao (nije potvrđeno, samo njegova misao) da on koristi te boje svako malo da se ne bi

"zapekle" tako da iako ti je na minimumu jednom će ti bit prazna pa trk u trgovinu po novu.  Imao sam ip1500, 7kn crna, 9 boja.  Milina, jedino što je 

počeo za par stranica texa trošit cijelu karticu crne. Sad imam sx 125 i super je i print, i izgled, i praktički sve. Osim cijene tinte...Tako da se ne iznenadiš

kao ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za canon su isto zamjenske tinte jeftine, a koristi samo 2 patrone

u mene je za canon i350 crna i boja 30kn

nije vrhunski print, ali dugo traju

ne shvacajte salu ozbiljno
16 godina
neaktivan
Printer za studenta

ja imam Epson Stylus SX125. , nekad se zna dogodit da pisač ne prepozna tu zamjensku tintu

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ja sam nedavno uzo epson sx 218, 450 kuna, boja kao za sx125, 18-20 kn komad. ovaj printer ako nema vise crne boje pita dali zelis da pomjesa ostale i tako printa crno. kad se koriste zamjenske boje preporucljivo je svako malo i u u boji nesto isprintat kako se nebi mlaznice zasusile posto je zamjenska boja rijeđa
I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina
Printer za studenta

SX 128 iako je "jači" model,  ima jeftinije tinte nego 125, a tu opciju mješanja SX125-ica nema. Jednostavno neće printati ako sve boje nisu na kakvom/takvom  nivou.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Printer za studenta

ja imam SX205 i zadovoljan sam...ne zelim stavljati fus boje, kupim za 300kn original komplet tinti i na miru sam cijelu akademsku godinu...evo sad mi crna negdje na 10%, a boje su oko 40%...

ne printam vece skripte, ali kad bi i to radio, onda bi si definitivno uzeo laserski neki C/B...tako da vidi malo sta ti treba, dali ti boje trebaju ili je dovoljno C/B

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa laserski je uvijek najbolje rjesenje, ako ti je c/b ok.

16 godina
neaktivan
Printer za studenta

Moze i laserski. Ima neko onda preporuku za b/c laser? Ako neko ima koje iskustvo , nek kaze i evo vec danas mmogu narucit..ispiti su i imam tonu toga za printat:)

0 0 hvala 0
15 godina
Printer za studenta

Da ne otvaram novu temu, postavit ću pitanje u ovoj jer tražim sličnu stvar.

Treba mi multifunkcijski uređaj (printer/skener/kopirka) cijene do 400 kuna. Najbitnija stvar u cijeloj priči su zamjenske tinte, koje moraju biti jeftine i ne smiju biti opcija sa punjenjem original cartridgea nego samo ubodeš zamjenski cartridge i vozi. Printer će biti rabljen za ispis materijala sa predavanja, vježbi, skeniranje istoga i slično, dakle nikakva ekstra kvaliteta. Gledao sam po forumu, kao i na googleu i nekako mi se Epson Stylus SX218 čini kao najisplativija opcija.

Printer: http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.a39c6e6fcc914a2ea934b19a455a304a.pisac-mfu-psc-ink-epson-stylus-sx218-akcija.aspx

Može li netko iz osobnog iskustva reći koju o uređaju, dakle kvaliteta, trajnost, cijena zamjenskih tinti i slično. Ima li netko nekakav prijedlog koji bi valjalo pogledati u navedenom cjenovnom i kvalitativnom rangu? Neki Canonov model na koji bi valjalo obratiti pažnju?

Unaprije hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice