Printer ne želi printati crnu boju?

poruka: 4
|
čitano: 5.826
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, printer je Epson sx205. Printer kao printer (kojeg imam već skoro godinu dana) nije me oduševio, jer osim što je mušićav, troši boju kao što muscle auti troše gorivo{#}. Ali ako išta, prije je barem printao. Jučer sam nakon dužeg vremena kupio nove boje, ugradio ih kao uvijek i sve je prošlo ok, ali kad sam pokušao printati, printer uopće nije ispisivao crnu boju. Provjerio sam razinu boja (hardverski i softverski) , i sve su bile do vrha pune. Pokušao sam printati s drugim bojama i tekst je isprintao (samo naravno ne u crnoj boji). Boje sam kupio u Linksu, kvalitetno pakirane, tako da ne sumnjam na njihovu kvalitetu, već na printer koji je i prije imao problema s crnom. Ima li tko kakve ideje što mogu napraviti jer me polako dođe volja da ga bacim kroz prozor{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Printer ne želi printati crnu boju?
Riker kaže...

Dakle, printer je Epson sx205. Printer kao printer (kojeg imam već skoro godinu dana) nije me oduševio, jer osim što je mušićav, troši boju kao što muscle auti troše gorivo{#}. Ali ako išta, prije je barem printao. Jučer sam nakon dužeg vremena kupio nove boje, ugradio ih kao uvijek i sve je prošlo ok, ali kad sam pokušao printati, printer uopće nije ispisivao crnu boju. Provjerio sam razinu boja (hardverski i softverski) , i sve su bile do vrha pune. Pokušao sam printati s drugim bojama i tekst je isprintao (samo naravno ne u crnoj boji). Boje sam kupio u Linksu, kvalitetno pakirane, tako da ne sumnjam na njihovu kvalitetu, već na printer koji je i prije imao problema s crnom. Ima li tko kakve ideje što mogu napraviti jer me polako dođe volja da ga bacim kroz prozor{#}

možda su ti se začepile mlaznice....za početak pokreni čišćenje glave....

''Znam da ništa ne znam.''
17 godina
neaktivan
RE: Printer ne želi printati crnu boju?
najprije bih rekao da je koega iznad u pravu, mislim da se zapekla boja, ako neće probaj očistiti s alkoholom, ako ne ide ostaje ti zadnja opcija- prozor :P
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
neaktivan

Preko setupa printera pokrenuo sam sva moguća čišćenja i provjera, i kaže da je sve u redu, uzeo sam patronu s crnom bojom, protresao je, pogledao, i sve se čini ok...Možda je negdje prašina zalutala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice