Printer epson 1400 ne uvlaci papir

poruka: 3
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Printer epson 1400 ne uvlaci papir
Printam preko corela stavim previev i tamo pokaže je sve ok ali onda kad pocne da mi printa isprinta samo prvim 10 cm s lijeve strane ,naravno glava ide duz cijeloga papira..a sve ostalo je prazno,par puta smo pokusali i uvijek isto,zasto se to događa,unistila sam vec 20 papira.evo slika da budem malo jasnije ovo je a4 papir.kako da rijesimo taj problem.
printer poludio nece da uvuce niti jedan rizin papir a obican uvlaci,kad stavim rizin papir on ga centrira povuce malo unutra i onda počne da svijetli ona crvena sijalica koji mu je sad vrag,naravno i dalje ne može cijelu sliku da mi isprinta samo jedan mali dio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Printer epson 1400 ne uvlaci papir
vesnica64 kaže...
Printam preko corela stavim previev i tamo pokaže je sve ok ali onda kad pocne da mi printa isprinta samo prvim 10 cm s lijeve strane ,naravno glava ide duz cijeloga papira..a sve ostalo je prazno,par puta smo pokusali i uvijek isto,zasto se to događa,unistila sam vec 20 papira.evo slika da budem malo jasnije ovo je a4 papir.kako da rijesimo taj problem.
printer poludio nece da uvuce niti jedan rizin papir a obican uvlaci,kad stavim rizin papir on ga centrira povuce malo unutra i onda počne da svijetli ona crvena sijalica koji mu je sad vrag,naravno i dalje ne može cijelu sliku da mi isprinta samo jedan mali dio

da li je do sada normalno printao na rižin papir?

12 godina
neaktivan
Re: Printer epson 1400 ne uvlaci papir
DA PRINTAO JE Iodjednom ne printa ne uvlaci rizin papir ali ostali papir 80 gramski uvlaci a rizin papir je 35 gramski,kao da je senzor otisao.Kad zaljepim rizin papir na 80 gramski onda je sve uredu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice