Printer do 600kn

poruka: 14
|
čitano: 2.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Printer do 600kn

Molimo bih vas da mi date savjet oko kupnje printera.

Naime trebao bi imati sto jeftinije boje te varijatu da se svaka kupuje posebno a ne one u paketu (takoder da ima dve crne, vec i manji spremnik). Takoder trebao bi imati skener te imati wi-fi. Svejedno koja marka, samo da je ok :)

Cijena maksimalo 600kn, pozeljno je i manje. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Printer do 600kn

Bump, još uvijek tražim printer pa bi cijenio nečiji savijet. Hvala! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer do 600kn

Printer tih karakteristika nećeš naći za 600 kuna. Upregni guglo, potraži, i ovdje nam pejstaj tri u užem odabiru, pa ćemo povesti diskusiju koji se više isplati kupiti.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Printer do 600kn

za tu cijenu printer trazenih karakteristika neces nac, ali zato +200kn i imas ovo http://www.nabava.net/pisaci__110/canon-pisac-pixma-mg5450-wi-fi-a4__2628561

ako pak mozes zivit bez skenera, onda mozes upast unutar budjeta od 600kn s ovim http://www.nabava.net/pisaci__110/canon-foto-pisac-pixma-ip7250-wi-fi-ink-jet__2628551

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Printer do 600kn

Kako nema za te pare?? A ovako nešto : http://www.elipso.hr/informatika/printeri-i-scanneri/EPSON-XP_205/ ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Printer do 600kn
Nemam dobra iskustva s epsonom,a ti kupi pa provaj...
13 godina
neaktivan
RiBoy kaže...

Kako nema za te pare?? A ovako nešto : http://www.elipso.hr/informatika/printeri-i-scanneri/EPSON-XP_205/ ??

Ma uzmi ja imam epson sx218 printer/scan/kopirka i nemam problema zamijenske boje 19.00 kn pojedinaćno.

Bitno ti je samo da ne ostaneš bez boje i da se zasuši glava, a ostalo ok i na kraju imaš i garanciju.

Poželjno je stisnuti HVALA
17 godina
neaktivan
Fero kaže...
RiBoy kaže...

Ma uzmi ja imam epson sx218 printer/scan/kopirka i nemam problema zamijenske boje 19.00 kn pojedinaćno.

Bitno ti je samo da ne ostaneš bez boje i da se zasuši glava, a ostalo ok i na kraju imaš i garanciju.

khm... NEMAS garanciju ukoliko koristis zamjenske tinte... 

12 godina
neaktivan
Printer do 600kn

a i da ga nikako ne koristi do isteka garancije,glava mu se u tom periodu ne bi osusila....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
kivic15 kaže...

a i da ga nikako ne koristi do isteka garancije,glava mu se u tom periodu ne bi osusila....

To nije istina, nakon tri tjedna je već glava gadno zaštopana.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan
wifi kaže...
Fero kaže...
RiBoy kaže...

khm... NEMAS garanciju ukoliko koristis zamjenske tinte... 

Ti bih sigurno ostavio zamjenske catrige u printeru i još bih rekao da si i koristio ako bi slućajno morao na servis.

Pa normalno da bi saćuvao orginalne i stavio u njega i to ne korištene ili prazne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 1:05 (Fero).
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

To sigurno i još kada uopće ne bih stavio boju i koristio ga ne bi se glava osušila bila bi kao nova ispod čekića.

To sigurno nije točno jer sam ostao bez crne boje i nisam je odmah stavio tek nakon tjedan dana i gle ćuda ništa,glava zaštopana i jedva nekao proradilo sa čišćenjem.

17 godina
neaktivan
Fero kaže...

Ti bih sigurno ostavio zamjenske catrige u printeru i još bih rekao da si i koristio ako bi slućajno morao na servis.

Pa normalno da bi saćuvao orginalne i stavio u njega i to ne korištene ili prazne.

da, sigurno... {#}

ali ti svejedno mislis da u servisu rade budale... sigurno ti nitko nece nista radit probleme ukoliko je kvar samog printera, a ne glave, medjutim kad je glava u pitanju, pitanje kako bi ti priznalo garanciju... 

Fero kaže...
kivic15 kaže...

To sigurno i još kada uopće ne bih stavio boju i koristio ga ne bi se glava osušila bila bi kao nova ispod čekića.

To sigurno nije točno jer sam ostao bez crne boje i nisam je odmah stavio tek nakon tjedan dana i gle ćuda ništa,glava zaštopana i jedva nekao proradilo sa čišćenjem.

razlog vise zasto nebi epsona... cak i s originalnim tintama, cak i kad jesu u printeru, nakon nekog vremena ima tendenciju zastopavanja ako se ne printa s njim. o zamjenskim da ne govorim. a ako protekne dan-dva od prethodnog printanja, prakticki stalno vrti neke cikluse ciscenja, pa ispada da vise od polovice tinte potrosi na ta ciscenja. ako imas nesricu da je glava vec zastopana, onda mozes komodno citavu tintu bacit u pokusaju odstopavanja... 

koliko para, toliko muzike, cinjenica je da za 200kn vise od budjeta dobije tri klase bolji uredjaj, kvalitetniji i brzi ispis, ispis na cd/dvd, duplex, posteni lcd za postavljanje uredjaja, i na kraju tinte prihvatljive cijene i znatno veceg kapaciteta od epsona. 

12 godina
neaktivan
Printer do 600kn

ja sam nedavno odštopao canon-ov mp210(vjerujem da ga pola foruma ima) bez problema,u njemu bila oriđiđi tinta i nije se koristio 3 godine...ali ipak to je bio canon,za epson neznam...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice