Printer s cd/dvd trayom i jeftinim bojama

poruka: 9
|
čitano: 3.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Treba mi preporuka za printer sa jeftinim bojama a da ima mogucnost printanja na opticke medije. Imam neki stari epson koji printa na cd-e ali su boje bolesno skupe i odu za cas. Jos ima glupi sistem da kad mu cip kaze da j boja prazna da prestane printat makar te i drugih boja jos ima. Printer mi treba uglavnom za faks, tj. Za tekst sa par popratnih slicica i za printanje na diskove. Bitno mi je slike nemaju onih vertikalnih crta (gresaka) ali inace mi nije bitna njihova kvaliteta. Ne trebaju mi ekrancici, touch screen, wifi ni nis slicno na printeru. Znaci samo jeftine boje, prihvatljive slike, dobar tekst i print na diskove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Printer s cd/dvd trayom i jeftinim bojama

Koji model imas? Mozda pomogne softversko resenje. Ima takav program koji moze slagati Epsone

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
16 godina
neaktivan
Imam r200 ali bez obzira na to nije bajan. Kolko god onih ciscenja napravim slike imaju vertikalne crte na sebi sta nije bilo kad je bio nov

0 0 hvala 0
17 godina

Pokusaj naci polovni Canon Pixma i4000. Odlican printer za nikakve novce.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tih vise za kupit novih? Onda mos nes drugo, nisam bas za polovne stvari. Ne mora bit super jeftin samnprinter, kasnija potrosnja na boje je bitna

0 0 hvala 0
17 godina

A vecina canona koji dolaze sa CD trayevima ima mogucnost trpanja orinkovih boja za nikakve novce.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam ja canon ip4700 i cijeli set orink boja kosta oko 120kn ( 2crna spremnika i ove ostale standarne boje). i naravno ima cd/dvd tray {#} e sada kvaliteta je dosta dobra ali tinta na cd/dvu se moze razmazati ako imas vlazan prst ili primis s necim vlaznim pa pripazi malo :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 9:28 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Printer s cd/dvd trayom i jeftinim bojama
J3ckYYY kaže...

Imam ja canon ip4700 i cijeli set orink boja kosta oko 120kn ( 2crna spremnika i ove ostale standarne boje). i naravno ima cd/dvd tray {#} e sada kvaliteta je dosta dobra ali tinta na cd/dvu se moze razmazati ako imas vlazan prst ili primis s necim vlaznim pa pripazi malo :P

Ne diras dok se ne osusi i to je to :)

15 godina
neaktivan

nenene i dok se osuši može se razmazati. trebebalo bi staviti neki zastitni sloj preko toga. mozda sa lakom za kosu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice