Printer All-in-one

poruka: 14
|
čitano: 6.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Printer All-in-one

Treba mi printer, ali obavezno mora biti AiO jer mi je potreban i skener, posto mi je stari crkao. Posto ovdje (Mostar, BiH) i nema bas neke ponude izabrao sam sto sam nasao, pa da upitam za misljenja, citao sam razne recenzije, ali opet sve na isto dode. Zanima me jel netko ima koji od ovih printera i kakav je, i da mi preporucite nesto. Cijena mi nije bitna, niti jedan od ovih ne prelazi mislim 700 kn, tako da pucajte bilo koji.

HP

F2400

Photosmart C4680

Lexmark

S405 - print, scan, copy, fax

X2650

X4875 - photo ispis, wifi, obostrano printanje

Canon

MP190

MP250

Hvala svima koji pomognu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer All-in-one
BUMP!?!
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer All-in-one

ako ikako mozes, kupi si nekog epsona all in one, posto su ti za njega zamjenske, a i obicne tinte najjeftinije, a kod ovih ostalih ti je jeftinije svaku put kupovat novi printer nego nove tinte, iako su ovi hp-ovi najbolji od ovih sto si ti napisao, probaj naci i kupiti epsona

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Printer All-in-one
mind_challenge kaže...

ako ikako mozes, kupi si nekog epsona all in one, posto su ti za njega zamjenske, a i obicne tinte najjeftinije, a kod ovih ostalih ti je jeftinije svaku put kupovat novi printer nego nove tinte, iako su ovi hp-ovi najbolji od ovih sto si ti napisao, probaj naci i kupiti epsona

Sa epsonom imam vrlo ruznih iskustava, pa na njega bas i ne racunam, radije cu dati malo vise love za boju, nego se opet je8ati sa epsonom, a pored toga i nisam ga vidio nigdje po ducanima.
17 godina
Printer All-in-one

mene moj epson all in one, od 200 kn, vec 4 godine nije nikad iznevjerio, a sad, ako hoces davati novac na boje, onda definitivno hp

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Printer All-in-one

Imao sam ja HP-a 1215, ali kad sam vidio koliko mu koštaju boje, rađe sam si kupio EPSON SX100.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer All-in-one
Sto se boja tice, ja vjerovatno necu trositi toliko puno boje, jer vecinu toga na poslu printam di imam par laserskih printera, kuci mi treba za printanje max 20 strana mjesecno, ali to je maksimalno, vise mi treba skener, i sad akontam kad vec kupujem skener (jer mi je stari rikno) kupit cu AiO jer i printer dobro dode. A sto se boja tice, kupovat cu punjene boje, koje su mislim 50-60% jeftinije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodye kaže...
Sto se boja tice, ja vjerovatno necu trositi toliko puno boje, jer vecinu toga na poslu printam di imam par laserskih printera, kuci mi treba za printanje max 20 strana mjesecno, ali to je maksimalno, vise mi treba skener, i sad akontam kad vec kupujem skener (jer mi je stari rikno) kupit cu AiO jer i printer dobro dode. A sto se boja tice, kupovat cu punjene boje, koje su mislim 50-60% jeftinije.

Za to ti je Epson SX100 koji košta 400-ak kuna (kad sam ga ja kupio) sasvim OK.

17 godina
goodye kaže...

koliko ja znam, za ove gore navedene, tesko da ces naci ''punjene'' ili zamjenske, za epson postoje sigurno, mozda i za cannon, ali za hp nemogu garantirati, ali kazem ti, lakse ce ti bit svaki put kupovati novi printer, nego boje, a i ako budes tako malo printao, postoji mogucnost da se glava printera zastopa, od stajanja, pa ces svejedno morati kupiti novi printer...

17 godina
Evo uspio sam naci 2 Epsona. Jel netko imao iskustva s njima?

SX115

SX215

I, jel znate u cemu je razlika u printerima, osim sto ovaj 215 ima ekran?
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 11:52 (goodye).
16 godina
neaktivan
Printer All-in-one

Pozdrav.

Što mislite o Epsonovom BX 300F (print.,copi,sken.,fax)? Ima li ga već netko i kakva su mu iskustva?Meni će služiti za osobne potrebe.Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stiv kaže...

Pozdrav.

Što mislite o Epsonovom BX 300F (print.,copi,sken.,fax)? Ima li ga već netko i kakva su mu iskustva?Meni će služiti za osobne potrebe.Hvala.

Ja sam neki dan kupio ovaj 215, i mogu ti reci da nije los, fin brz, dobro skenira.

A s tim 300f nisam imao iskustva.

15 godina
neaktivan
Printer All-in-one

Obvezno kupujte printere sa odvojenim spremnicima boja. Što se tiče ostalih karakteristika, jednostavno usporedite sve printer koje ste našli u određenom cjenovnom rangu.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Printer All-in-one

Ja imam epsona SX115, samo riječi hvale.

BTW hvala na temi sad ste me podsjetili da moram isprintat nešto da se nezasuši boja. Već nisam 2+tj ništa printao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr | BOŽE ČUVAJ HRVATSKU, MOJ DRAGI DOM | Downloading only High Definiton
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice